Dag 8 - ruvarstatus

Jag är inget bra på det här med att ruva. Jag kan inte koppla bort hjärnan. Jag tänker för mycket. Så hela natten har jag legat och tänkt en tanke. Det lyckas inte. Positiv kvinna jag är va?

2 1/2 timme sov jag inatt så nu ser ögonen dubbelt och hjärtat slår hårt.

Jag vill bara äta socker och helst dricka en liter mjölk. Ätit en nyttig lunch men vräkt i mig nötcreme med maränger när jag kom hem....

Matintaget och sockerbehovet har ökat markant sen jag ökade dosen med kortison.

I övrigt har jag klarat av att jobba idag men mer än så är det inte. Jag har inga ömmande bröst och ingen molande mage. Haha.... har ni tänkt på det vad en del kallar molvärk? En del skriver molnvärk och en del gnolvärk! Jag gnolar på en värk! Det kanske heter så?

Fina lilla Tusse, mamma behöver vända den här negativa trenden nu. Inte döma. Det gäller att inte döma sig själv. Om du varit här nu så hade vi läst en bok eller gått ut i den fina kvällssolen. Jag får låtsas att du och jag gör det.
- Kom Tusse, vi går nu. Ta med dig Guldblomman!

15 kommentarer:

 1. Men usch, inte skriva så jag gråter! Det är för hemskt det du gått igenom. Jag önskar av hela mitt hjärta att du ska få det du vill ha. Och du... ingen är bra på att ruva, det suger. Snart är jag där, du ligger en vecka före mig, och jag antar att mina demoner är som dina (det brukar de vara). Hold on, just hold on Gilda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej förlåt J, det är ju sorgligt jag vet. Nej, ruva suger verkligen, hold on J!! Kör på!

   Radera
 2. Åh, jag önskar så innerligt att det kommer gå vägen för er. Ingen är bra på att ruva, jag tycker inte ens om ordet. Andra veckan känns dessutom som en evighet.
  Ska ni hitta på något i helgen så tiden går lite snabbare? Då kan ni fokusera på något annat, även om det bara är för en liten stund. Det hör ju till att man analyserar allt. Längtan och väntan är enorm.
  Jag hoppas så att Glida ligger och gosar gott inne hos dig.
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min man jobbar hela helgen som vanligt och jag kan ju alltid följa med honom till stora staden och hitta på något där, men vet inte riktigt vad det skulle vara. Vi har ju egentligen tusen projekt här hemma. Men som sagt, det gäller ju att kunna koncentrera sig. Ha en skön helg själv, snart gäller det!!

   Radera
 3. Håller mina tummar så hårt, så hårt!

  Jag kände abdolut inget när jag plussade på RD 14. Ingen värk och ingen ömhet - ingenting...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet att det är så för en del! TACK för dina hoppingivande rader! Kram!

   Radera
 4. Håller både tummar och tår hårt för dig. Ingen ska behöva gå igenom det du har gjort. Nu ska din lilla blomma stanna, jag förstår precis hur det känns är själv på ruvardag 6 idag.

  Kram Carro

  SvaraRadera
 5. Jag vill bara säga att jag har haft molvärk och mensvärk och ömmande bröst och allt man kan tänka sig, men jag har inte varit gravid. Så jag tycker att det låter ganska bra att det är så lugnt. Håller alla tummar och tassar vi kan här hemma. <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack gulliga du!! Visst är det så att det inte behöver betyda nåt vare sig med eller utan känningar. Kram

   Radera
 6. Det heter molvärk, hoppas det betyder något bra! Jag håller tummarna som vanligt för dig! Ha en go helg vännen! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Ja, jag vet att det heter Molvärk, kul med de som säger annat. Kram!

   Radera
 7. jag kände inget heller. Önskar så med dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack J!! JO, du var kissnödig ju och testade plus tidigt! Fattar inte vad det är för fel på mig. Allt ser ju bra ut. Kram kram!

   Radera
 8. Nu har jag hunnit läsa dina senaste inlägg ikapp och ser nyheten om mirakel embryot :-). Det känns som att det är ett liv som vill verkligen komma till er. Åh, vad jag önskar att ni lyckas!!!!
  Mina positiva och hoppfullda tankar går till er med full fart.
  Varma kramar!

  SvaraRadera