Dag 5 - så här bor vi - i Trönödalen!

Så här bor vi! utropar min kära man upprepade gånger med glittrande ögon. Han fullkomligt studsar ut på balkongen och fotograferar. Kommer sedan in och visar stolt sin fotoinsats och entusiasmen bubblar inom honom! Det gör mig glad. Hans glädje smittar av sig. Det är bra. Han fortsätter och säger: När jag tittar på det här så blir jag nästan religiös!

Dag 5 idag och vi har varit i en handelsträdgård. Blir överväldigad där på affären. Det finns så mycket att göra och det kan bli så fint! Så blir jag lite ledsen över tanken som kommer krypande, en tanke om omöjlighet och höga berg som tornar upp sig. Det är mycket som ska till för att nå våra drömmar (där kommer monstret igen, att inget får vara riktigt bra). Ibland blir jag trött av det och tänker, det är skönare att vara nöjd med det vi har bara. Luta oss tillbaka. Vila.
    Vi blev båda lite matta, så vi begav oss in i Lilla K:s trädgårdskök istället och åt en lunchbuffé som var mycket välsmakande, miljön är också så skön och inspirerande att vistas i. När vi satt där kom äntligen dagens solljus och sken in genom växthustaket.

Jag har fortsatt att vara darrig inombords, frusit mycket idag, är trött och har hjärtklappning.

Vi fick lite fångst på handelsträdgården. Köpte en blodröd krysantemum och vita klockformiga små blommor till Tusses grav, Gentiana - Rocky Mountain.

När vi kom hem från handelsträdgården somnade vi utslagna på sängen. 

Man kan se den blodröda krysantemum på andra trappsteget - längst ut på hörnet.

Så här bor vi!

10 kommentarer:

 1. Otroligt vackert! Fast... det visste jag ju redan :)
  Känner igen det där med hjärtklappning, den skrämmer skiten ur mig när jag håller på i IVF-/ÄD-branchen - det känns inte bra och då blir jag rädd att det är inte är bra. Men, och det är ett viktigt men, läkarna säger att stress inte ska påverka oss som "går förbi det naturliga steget". Vi måste tro på det de säger. Hejjar på dig så här i 5:e dagen!

  Hur tänker du kring tjuvtest? Jag har redan börjat fundera på det och jag har inte ens fått någon liten tillbaka. Vansinne... kanske ;)

  Ja, utomhuspool simmar jag i :)

  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet du J, denna gången har jag lovat mig själv att inte testa förrän den 30/8. Offentliga testdagen är den 31/8. Anledningen till att jag kommer testa den 30:onde är för att jag samma dag ska tillbaka till psykologen. Vilket känns bra. Då kan jag prata med honom om min ev besvikelse. Jag har ju alltid tidigare testat så tidigt. Och det har bara gjort mig ångestfylld.

   Tänkte prova ett annat sätt denna gång.

   Jag tror det är prednisolonet som gör att jag får hjärtklappning i kombination med progynon. Du äter ju det också, både prednisolon och progynon eller hur? Jag tar 15 mg nu och har runt ET tagit 20 mg vilket jag tror stenhårt på !!

   Kramar tillbaka!!

   Radera
  2. Men jag förstår din orostanke där att hjärtklappningen skulle ställa till det. Den tanken slår mig då och då men jag håller mig till att det är ett tecken på att kroppen tar till sig medicinen och låter den verka. Kram!

   Radera
  3. Kloka tankar kring tjuvtest och test! Hoppas jag kan vara lika klok :)

   Näe, jag äter inte prednisolon - jag gjorde det när jag gjorde IVF men inte nu under ÄD: Vet inte varför de inte använder det på ÄD-kliniken, ska fråga om det och Trombyl/Fragmin i morgon.

   Hmm... min hjärtklappning har ingenting med medicin att göra, den har med min stress över allt det här att göra och den är inte bra. Sedan om den verkligen påverkar ÄD:n eller inte låter jag vara osagt men det känns ju inte bra.

   Men... strunt i det nu. Hoppas i massor på din lilla, du är ju på ruvardag 6 nu. Det går framåt, fast jag vet att kommande dagar är riktigt jobbiga. Hejjar på dig och skickar kram!

   Radera
  4. Men du J, kom på en sak. Trots du säger att hjärtklappningen inte har med medicin och göra så undrar jag om inte progynon ger hjärtklappningen. Det är en känd biverkan. Samt att jag fick hjärtklappningen när jag började med progynon.

   Radera
 2. Åh, ni bor så vackert!! Som en tavla. Kramar

  SvaraRadera
 3. Tänker på dig varje dag - håll ut till den 30:e!
  Kram
  Veronica

  SvaraRadera