Dag 4 - fnissig och arg Guldbärerska

Dag 4 började med att vi spelade Mendelssohn för embryot, med hjälp av min iphone, vi skrattade en del och Krister pratade mycket med guldblomman.

Dag 4 kan sammanfattas med att jag känt mig skakig halva dagen. Det verkar som att jag får någon slags läkemedelsbiverkan men efter ett mycket bra och pedagogiskt brev från en forumvän med oerhörda kunskaper i ämnet så har jag blivit lugnad med att det inte är Trombylen eller fragminet som gör mig skakig. Det är märkligt att det uppkommer en halvtimme efter intaget av morgontabletterna... IVF kliniken tycker att jag kan sluta med Trombylen men jag har kommit fram till att inte göra det ändå då det har en god effekt på livmodern tillsammans med fragminet.

Jag blev mycket upprörd och irriterad och Krister försökte se det som att jag inte borde äta medicinerna - kanske det inte alls är hälsosamt med alla mediciner. Men som sagt efter noga tankar så har jag kommit fram till att de där medicinerna behövs vart och ett av dem!

Skakig lite arg men fnissig åkte jag ut på E4:an mot en psykolog i Gävle som frågade om min sorg och om mitt arbete. Vi pratade länge om det och tårarna fanns där men även fnisset. Fnisset höll i sig ända tills jag hade varit på några för många ställen, affärer och Trafikverket (för att förnya körkortet) tillslut blev jag lite utmattad. Åkte hem och kunde inte låta bli att stanna på vägen för att köpa en glass. Ätit lite för många glassar de senaste dagarna. Kortisonet gör mig våldsamt godissugen.

Jag pratade om stress med psykologen. Han sa att han fick intrycket att jag var en samlad och mycket lugn person :-) :-) Det var glädjande och roligt att höra!!

Självklart har jag analyserat min kropp idag. Sökt efter Guldblommekänningar. -Hallå, där inne, håller du på att fästa dig där nu? Har inte känt några såna, men däremot i natt så molvärkte det i ryggen och stack lite i ljumskarna.

Krister skickade sms till mig som gjorde mig ännu mer glad där han skrev att jag var en guldbärerska!!

Jag är en guldbärerska!

5 kommentarer:

 1. Önskar så att ert guldpyre har fäst nu, det förtjänar ni verkligen!! Kram

  SvaraRadera
 2. Visst bär du på guld! Du bär till och med på något ännu bättre, du bär på livet själv! Jag hoppas så oerhört mycket för er skull!

  Sandra

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att ni är igång igen. Hoppas det går hela vägen denna gång.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Guldbärerska!

  Ja, det är precis vad du är! Fnissa dig vidare närmaste dagarna. Livet blir lite roligare då! Om du inte vet vad du ska fnissa åt jan du be Krister göra grimaser, det verkar han duktig på!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja, du är en Guldbärerska! Hoppas du och Glida Guldblomma mår bra. Mysigt att ni skrattar, pratar och spelar musik för henne :) Jag håller tummarna för er, ha en fin kväll!

  SvaraRadera