Inget Liv

Inget av de tre äggen blev befruktade. Inget. Två var omogna. Att jag ätit DHEA verkar inte ha gjort någon nytta alls och kan det vara så att jag orsakat detta resultat på något sätt. Det var verkligen en skitgång för oss båda det här. Varken Krister eller jag hade något bra att komma med.

Jag förstår inget? Hur kan de få ut tre ägg och tidigare fått de befruktade och nu inget?

15 kommentarer:

 1. Jag beklagar verkligen att det inte gick vägen för er. Det måste vara fruktansvärt jobbigt att gå igenom behandlings processen och sen inte komma till ET. Måste ni betala för behandlingen när den blir avbruten? Ta hand om varandra. Kramar

  SvaraRadera
 2. Åh, Anne! Det skär i hjärtat att läsa det här. All denna förväntan och sprudlande glädjen igår och nu detta. Sköt om er! Kram

  SvaraRadera
 3. Skit också :( Det finns inte ord för hur orättvist det är. Tänker så på er. <3

  SvaraRadera
 4. Åh va tråkigt att höra! Måste vara tufft när man går igenom behandling, äp mm. Sänder en enorm kram till dig och din make <3 Kram

  SvaraRadera
 5. Nej, så fruktansvärt tråkigt att höra! Livet är så orättvist ibland. Kramar!

  SvaraRadera
 6. En stor styrke och tröstkram. Jobbigt att gå genom en hela behandling och inte komma till ET,.
  Tänker på er.

  SvaraRadera
 7. Men va faan! Så tråkigt att inget blev befruktat. Lider med er.

  ta hand om varandra!

  kram

  SvaraRadera
 8. Fy tusan vad orättvist. Varför kan inte livet ta en paus från att jävlas ibland? Hoppas att ni kan finna stöd i varandra. Kram!

  SvaraRadera
 9. Men näe, jag vet inte vad jag ska säga till dig. Jag vet hur fruktansvärt det nederlaget är. Jag bara hoppas ni gör ett nytt försök, ge inte upp. Bryt ihop och ge det ett nytt försök. Jag skickar tusen varma kramar till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frågan är vad anledningen är till att de ej var mogna... Tack fina ni. Det känns väldigt tungt nu. Kliniken ringer inte upp heller. Ingen läkare ringer alltså. Utan en sjuksköterska medd mig detta vid halv tov och sen sa hon att en läkare skulle ringa vid fyra men han har inte ringt. Nu är kl halv sex snart.

   Radera
  2. Kan bara säga att jag känner igen det också, tyvärr (att de inte har vidare känsla för våra känslor - de är mest intresserade av sin forskning har jag känt ibland). Tycker du ska ringa upp i morgon och berätta att du är ledsen/arg på att de inte hört av sig, att du vill få en förklaring till vad som hänt, hur det ser ut, vilka framtidsplaner du bör ha, kan man göra något annorlunda... Klart du inte ska betala allt, tror man får betala en del.
   Kvällskramar - jag tittar in här i morgon efter jobbet, hoppas du fått prata med läkare då.

   Radera
 10. Så otroligt dåligt att inte läkaren ringer upp när de sagt det. Tidigare har jag hört mycket gott om Falun, men nu börjar jag tvivla.

  Många kramar till er båda

  SvaraRadera
 11. Jag tycker också att det är dålig stil att inte ringa upp. Man vill ha förklaringen varför inte något blev befruktat. Stora kram till er båda.

  SvaraRadera
 12. Jag är så, så ledsen för er skull. Det finns inga ord... Ni finns i mina tankar.

  Kram/ Sandra Å

  SvaraRadera
 13. Jag beklagar Anne så mycket! Jag lider med er och tänker på er!
  Varma kramar!

  SvaraRadera