höjdpunkten av hoppet

Nu är det slut på äggstimuleringssprutorna - långt ord.  Många sprutor har det blivit. Känns som att tiden ändå gått skapligt fort, tiden från sprutstart till nu. Måndagsmorgon kl åtta gäller det. Det är då vi får se om det finns några ägg i blåsorna.

Imorgon kväll ska jag ta ägglossningssprutan, sen får jag vila från sprutor i fyra dagar för att efter återföringen av ett eller två embryon börja spruta med fragmin istället.

Vi får gå upp kl fem på måndag morgon. Jag jobbar till 22 kvällen innan. Det blir nog inte mycket till sömn den natten.

Just nu är min hjärna tom men ändå glad. Min kropp är full med kortison och skönt trött men ändå pigg efter 5 km promenad på kvällen samtidigt som ett bra samtal med min syster.

Jag har haft en fantastisk dag tillsammans med en vän. Vi var till Trollharens fisk och åt en supergod fiskbuffé!! Rekommenderas starkt! Jag rekommenderar min vän starkt med, för hon är en superfin människa och efter det mötet så känner jag mig så inspirerad till att leva!

Nu är jag på höjdpunkten av hoppet på trampolinen. Snart studsar jag ut i den svarslösa väntansperioden efter det att embryona satts in. Första veckan brukar gå bra, men den andra innan test... hur ska jag göra för att inte drabbas av samma ångest som sist? Fallet blir hårdare denna gång, det är jag beredd på. Jag får för mig att jag har bättre förutsättningar att lyckas denna gång. Vi ser så tydligt en levande bebis i våra armar men när jag blundar så ser jag bara Tusse, vår vackra sovande prins!


9 kommentarer:

 1. Jag tar språnget med dej min fina, underbara älskling ❤
  Krister

  SvaraRadera
 2. Åh jag håller mina tummar för er! Hoppas det går vägen men nu tar jag en paus från din blogg så jag inte stressar upp mig inför vår kommande IVF! Blir så lätt just stress av att läsa hur det går för andra. Jag hoppas att jag om några veckor går in här och läser att ni fick ett plus under tiden!
  Kram E

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas på pluss och ingen ångest under ruvtiden =) kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du får en skön vilodag från medicinerna i morgon. Stort lycka till på måndag. Jag håller tummarna för fina ägg och simmare!

  SvaraRadera
 5. Usch vad spännande! Exakt så är det, som du beskriver det med trampolinen. Önskar och hoppas av hela mitt hjärta att du får flera flera ägg. Du har mina tummar för det och för att resten av resan ska bli lika lyckad, vi ska ju vara gravida ihop :) Kramar!

  SvaraRadera
 6. Tack alla fina underbara läsare!! Jag blir så glad att ni tittar in här och ger mig uppmuntrande ord på vägen! Om det blir tre ägg så blir jag överlycklig. Två är helt okej. Simmarna vet vi redan är perfekta ;-)

  SvaraRadera
 7. Stort Lycka till på måndag! Jag håller tummarna, hoppas så att allt kommer gå bra. Kramar

  SvaraRadera
 8. Stor lycka till imorgon! Jag ska hålla tummarna för er!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Tänker på er idag - hoppas allt går bra!
  Kram

  SvaraRadera