Önskan

Jag önskar så starkt just nu att allt ska se fint ut i morgon. Imorgon ska vi till Falun och göra ett så kallat VUL, alltså Vaginalt Ultraljud. Jag hoppas så att det ska finnas åtminstone tre folliklar i min äggstock och det viktigaste av allt, att det finns ägg därinne i blåsorna. Det kan man ju dock inte se förrän vid ägguthämtningen men hoppas kan vi ju göra!! Det har funnits ägg i blåsorna tidigare så förväntningarna finns ju där.

Jag är så tacksam just nu att jag är sjukskriven på halvtid då det hjälper mig mycket att bli starkare och piggare. Det är också svårt att få ihop resorna till Falun med att jobba heltid och det stressar mig att pussla med alla tider.

Senaste dagarna har jag känt skillnad. Jag har känt mig piggare och starkare och haft mer lust till saker. Ikväll är jag dock mycket trött så snart ska jag varva ned och gå och lägga mig så färden till Falun imorgon blir med öppna ögon. Krister följer med. Han kör  nog bilen.

Idag har jag varit på akupunktur också. Akupunktören arbetar med att försöka få bukt med min endometrios, men cystan jag har på äggstocken är benhård och vill inte ge vika. Den är ca 2,5 cm stor och det gör ont där nu så gott som hela tiden. Hoppas också det är ett gott tecken att det växer andra små blåsor därinne som vill få plats. Därför har vi jobbat med blodcirkulationen och energin nu istället och efter äggåterföringen ska vi arbeta med att stärka slemhinnan. Akupunktören är inte bara nålkunnig utan odlings- och matlagningskunnig med så när jag var där så fick jag mycket inspiration både till matlagning och företagande!

4 kommentarer:

 1. Tummarna kommer hållas i morgon!!

  kram

  SvaraRadera
 2. OM jag önskar dig lycka till i morgon!!! Massor!
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Önskar och hoppas för er skull. Tänker på er i morgon.

  Sandra

  SvaraRadera
 4. Hoppas det går bra idag :) håller tummarna för det!! Kram

  SvaraRadera