Äggblåsor

Fyra äggblåsor kunde man se på ultraljudet. Tre var av en jättefin storlek medan en var lite mindre. Vi får se om den lilla hinner ikapp. Jag är nöjd om det finns tre ägg.

Behandlingsplanen är nu:
Ägguthämtning på måndag
Embryotransfer på onsdag, förhoppningsvis sätts två embryon tillbaka!

Medicin efter ET:
Progynon, prednisolon, trombyl, progesteron, fragmin, Prasteron.

Många piller blir det! Det känns ändå bra denna gång. Förutsättningarna känns goda och jag tror på denna gång!

12 kommentarer:

 1. Heja blåsorna!!! Nu ska det gå vägen.

  SvaraRadera
 2. Å så skönt, å så bra!!!
  Frågor: Vilka mediciner har du ordinerats av Falun och vilka har du eventuellt bestämt dig för själv? Känner Falun till alla medicinerna? Vad är Prasteron?
  Å vad bra igen!!! Då kommer vi att ligga ganska lika du och jag :)
  Ägg-lycko-kramar!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ägglyckokramarna, kan verkligen behövas.

   Radera
 3. Tack:-))) Alla mediciner är ordinerat av Falun. Prednisolonet har jag redan börjat med men de ordinerar det efter ET! Tänk J! Om vi blir gravida samtidigt! Är det Falun ni går hos med?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jahaaa! Prasteron har jag nämligen aldrig hört talas om. Varför ordinerar de Prednisolon EFTER ET? Kanske för att det är IVF och inte ÄD förstås. Näe, jag går inte i Falun. Klart vi ska bli gravida samtidigt, nu jäklar ska vi tro det allra bästa. Jag börjar med Prednisolon i morgon :) så jag kommer att ligga knappt två veckor efter dig bara. Tjohoo ska det bli för hela slanten (och det är ju en ganska stor slant :)).
   Kram

   Radera
  2. Prasteron är samma som DHEA och har fått stort genombrott på Falun kliniken. Jag har ätit det i tre månader snart och något jag tycker du skulle ha nytta av att äta. Men nu ska vi tro att det går denna gång! Det gör vi. Vi bestämmer det. Kul att du bara är två veckor efter. Jag har ätit prednisolon ett tag nu själv ;-) hur stor dos prednisolon tar du i samband med ÄD? Kram!!

   Radera
 4. Hoppas åter hoppas på det bästa.

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas det verkligen går vägen! Ni är verkligen värda ett friskt barn! Du lämnade verkligen ett oförglömlig avtryck hos mig, något som kan hjälpa mig både som SSK-student och medmänniska! Jag hoppas och ber allt går väl för er. Kram! Sofie-ssk student på Västerbacken februari 2012.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh, TACK Sofie! Vad otroligt gulligt av dig att skriva dessa rader!! Du ska veta att du gjorde intryck på mig med! Gillade dig mycket! Tack för att du läser min blogg och hejar på oss!! Hoppas det går bra med dina fortsatta studier! Kram!

   Radera
 6. Jag hoppas så på att det går denna gång!
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Oj vad kul att höra att ni är på gång igen och det finns äggblåsor. Håller tummarna! Kram Eva

  SvaraRadera