Aldrig några risker

Efter det vi varit med om så skulle jag inte ta några som helst risker när jag blir gravid igen. Om det skulle bli missfall så vet jag att jag gjort allt jag kan.

Efter det vi varit med om så litar jag inte speciellt mycket på förlossningsvård och ej heller på vad trötta läkare säger...

Jag ska lita på min intuition i fortsättningen. Hoppas ni andra gör det med!

När ni försöker bli gravida, ta hjälp av det som så många IVF-kliniker i världen använder! Sverige ligger år efter på vissa punkter.

Fungerar det inte, prova de tilläggsmediciner som finns att pröva! Vad har ni att förlora?
Det är inget farligt att ta lite kortison t.ex. under kortare tid.

Gå in på denna välgjorda och informativa sida om ni vill veta allt:
www.fertilitetsguiden.com

5 kommentarer:

 1. Hej,

  Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

  Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

  Mvh
  Besökstoppen

  SvaraRadera
 2. Kära du. Återigen gråter jag inombords över er historia. Varför ni inte fick Tusse levande. Varför ni inte blivit gravida igen när ni blev det en gång tidigare. Varför inte IVF fungerat. Är äggdonation er lösning? Kanske. På något sätt kommer ni lyckas, det är jag övertygad om. Hoppas också ni finner inre frid :) (Det lät väldigt religiöst, det var inte min mening).

  Ang kortison... Hoppas du förstår varför man ändå inte skriver ut tex kortison till alla - ifall att? Kram till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar, den värmer!! Angående kortison så vet jag att det kan ge fosterskador om man äter det för hög dos under för lång tid i graviditeten. I övrigt anser jag att alla borde få det i fall att. Särskilt vi som är äldre och försökt flera gånger. Vissa har fina ägg och lyckas ej ändå. Då kan det vara värt att prova allt! Men det bör sedan trappas ut på ett förnuftigt sätt.

   Hur tänker du kring kortisonet?

   Radera
  2. Vissa har ju tendens till diabetes och då kan ju kortison ställa till det med :-)

   Kram till dig med!!

   Radera