Sista stimuleringssprutan och affirmationsdags

Idag tog jag de sista stimuleringssprutorna. Häromdagen fick jag svar på mitt nuvarande FSH värde vilket var 7 på dag 2 i menscykeln. Jag vet inte hur mycket värdet kan höjas till dag 3 som också är en rekommenderad dag att ta testet på men om det inte är så stor skillnad så är det ett ganska okej värde. Jag hade 5,2 förra året vid den här tiden, så något högre är det ju. Gränsen går vid 10-11. Sen indikerar det på att klimakteriet närmar sig. Dock finns det många kvinnor som har högre än så som ändå blivit gravida.

Nu kommer frågan som jag arbetar med en affirmation i förhållande till:
Tror jag innerst inne att jag har möjlighet att bli gravid?

Svaret vacklar ibland så jag arbetar på affirmationen:

Jag är gravid och vi får en frisk och välmående bebis, jag är gravid och vi får en frisk och välmående bebis, jag är gravid och vi får en frisk och välmående bebis, jag är gravid och vi får en frisk och välmående bebis, jag är gravid och vi får en frisk och välmående bebis,
       
               JAG ÄR GRAVID OCH VI FÅR EN FRISK OCH VÄLMÅENDE BEBIS...

Det händer saker inom mig vid upprepandet.

Det är nu det gäller att inte hänga upp sig för mycket på procenttal, föreställningar och läkares tvetydiga utlåtande om det ena och det andra. Det är nu det också gäller att inte hänga upp sig på att jag borde ätit mer av det tillskottet eller det andra och inte hänga upp sig på att jag hela tiden får herpesutbrott på munnen och tänka att det är negativt för IVF-processen. Usch, det finns så mycket att oroa sig för och gräma sig över att jag, som ska vara fit for fight-avelshästen inte håller måtten, denna gången heller. 

Nu ska jag gå och göra självhypnos.

8 kommentarer:

 1. DU ÄR GRAVID OCH VI FÅR EN FRISK OCH VÄLMÅENDE BEBIS..gör som du bara..skriker det överallt :)

  så det så.

  i mitt huvud så är du gravid och får bäbis.. så det så!

  SvaraRadera
 2. YOGA!!! Eller det gör du säkert redan, men i min värld är yoga bra för allt, så det är enda vettiga supporten jag kan ge.

  Och jag hoppas, för er.

  *kram*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle gärna yoga, har gjort det tidigare en del... men nu är det som förgjort. Jag kommer liksom inte igång... Tror med på det! Kram fina du!

   Radera
 3. DU ÄR GRAVID OCH NI FÅR EN FRISK OCH VÄLMÅENDE BEBIS... (haha, EXAKT samma tanke som Ladybond - vi vill alla samma sak för Anne uppenbart)
  Och du har två stooooora tummar några mil bort!
  Nu jäklar Anne, nu jäklar!
  Dessutom, mitt FSH har varit 9 både 2009 och 2011, så där har du ju faktiskt en mycket bättre siffra! En bra sannolikhet du kan till dig :)
  Stor kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är gravid och ni får en frisk och välmående bebis! :-)
   Det ger resultat i huvet och själen att säga detta flera gånger!

   Jag blev glad att mitt FSH var sju, för ett år sedan var den 5. Så det går ju stadigt uppåt...

   Men än så länge finns chansen! Nu tar vi den, både du och jag!

   Radera
 4. Kan herpesskov påverka en IVF-behandling?

  SvaraRadera