Fullblodspessimist

90% av mig är en fighter. Ett jag som tror på det goda i människan. Ett jag som om och om reser mig upp. Ett jag som är så förundrad och djupt tacksam att ha funnit en man att älska och som älskar mig tillbaka på ett sätt jag aldrig trodde jag skulle få vara med om.

Idag har de andra 10% tagit över. Endast ett ägg blev befruktat och oddsen är lika som förra gången. Ett ägg är ju ändå ett ägg. Det ska sättas tillbaka imorgon kl 13.40. Ett litet begynnande embryo men ändå så är jag en pessimist idag.

Känns som jag är en riktig fullblodspessimist men eftersom det bara är 10% så borde det inte vara så väl? Tycker bara att de på kliniken lika gärna kan hjälpa mig få ordning på min menscykel så kanske vi kan bli gravida själva, eftersom det bara är ett ägg som behövs då med!
Hur vända på detta nu?

9 kommentarer:

 1. Grattis till det befruktade ägget! Jag förstår att du känner dig besviken om du hoppades på fler embryon. Det är ok att vara besviken. Jag håller tummarna för att hoppet återkommer, att morgondagens insättning går bra och att ni snart får ett fint plus.

  SvaraRadera
 2. Skriva om med ont.

  Mitt försvann. Tar det kort den här gången..eftersom jag har svårt att tänka.

  Det är 50/50 Anne.

  Antingen så blir du gravid eller ej. 50/50!
  Och du kan ju lika gärna bli gravid.

  ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag är ju också en sån som alltid får ut väldigt få en. Droppen var ju den gången vi genomgått en hel behandling och så får man ut ett ägg. Lika många som en "normal" kvinna får ut varje månad...

  Vill inte låta flåshurtig, men ett ägg räcker och nu när det är befruktas hoppas jag att det fortsätter att utvecklas fint. Först och främst tills i morgoneftermiddag och sedan i ytterligare åtta månader.

  Kram

  SvaraRadera
 4. De kan ju räcka med bara ett ägg, man kan ju bara hoppas och hålla tummarna!! Jag skall hålla mina tummar för dig och din sambo att detta går vägen! Det sista som försvinner är ju hoppet.. Så nu hoppas jag verkligen för eran skull!

  SvaraRadera
 5. Som många säger, det räcker med ett ägg. Jag vet inte hur din relation till gud är, själv är jag inte så religös men jag bad till gud imorse att hjälpa er, tänkte att det inte kunde skada i alla fall. Tänker på er och håller tummarna.

  SvaraRadera
 6. Håller tummarna för ett guldägg :)

  SvaraRadera
 7. Alla barn har kommit ur ett ägg!
  Jag håller tummarna för er. <3

  SvaraRadera
 8. Håller mina tummar! Stort lycka till!

  SvaraRadera