En enda längtan

Vissa dagar vill jag bara en sak. En enda stark stark sak. Det skriker i kroppen och mina armar vill bara omfamna. Mina läppar vill pussa en mjuk varm väldoftande kind. Kärleken ropar inom mig och ekar tomt ut i världen. Världen ser på med öppna ögon. Inget är dömt. Men kanske glömt.

Vissa dagar är längtan så stor efter att få hålla ett barn i min famn att det är det enda jag tänker på. Inte desto mindre blir saknaden efter Tusse.

Tänk, det där levande barnet som jag skulle få lära känna...

Vissa dagar är längtan så intensiv att varje liten hudcell i mig vibrerar och jag vill bara viska ditt namn om och om igen och gråta milda tårar.

Idag är en sån dag.
Jag älskar den här bilden på Tusse. Han har pappas läppar, sån fin linje vid amorbågen. Så slät och go hela han!

8 kommentarer:

 1. Jag gråter med dej,Anne,jag gråter med dej... Du beskriver din längtan så tydligt,att den känns i rummet där jag sitter. Jag håller andan och hoppas att det inte dröjer länge nu tills du har ett litet varmt och mjukt barn i din famn!
  Bilden på Tusse är så bra,han är så vacker,så himla fin...! Kramar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad genomgullig kommentar av dig! Du är en härlig läsare här!

   Radera
 2. Många kramar. Känner igen mig i den längtan du beskriver.

  Han är ju så fin. Livet är orättvist. Varför fick han inte leva?

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Naturen ville annat och riktlinjerna i Sverige med... Det är hårt. Livet är orättvist. Det är bara så!

   Nu går vi framåt, eller hur?

   Kram!

   Radera
 3. Vad jag känner igen mig i det du skriver, det kunde lika gärna ha varit jag som skrev det. Det är inte så långt kvar tills ettårsdagen nu va? Det är en jobbig tid men var inte rädd att stanna upp lite i den också. Man måste får stanna upp i sorgen och bara få vara ledsen, sakna och längta.

  Vilken jätte fin bild det är, har ser så frifull ut, så fin!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Fin fina Tusse! Alla bilder jag sett utav Tusse och er är så fina! Ni borde fått mer än bara fina bilder. Ni borde fått byta bajsblöjor och inte sova en hel natt på några månader. Jag hoppas innerligt att det finns i er framtid! Tänker på er ibland och kanske lite mer nu i april. Kram från en aprilmamma till en annan

  SvaraRadera
 5. Så fin han var. Det är verkligen inte rättvist. Någonstans.

  SvaraRadera