Skål Zinfandel och Primolut Nor!

Ikväll tar jag det sista glas vinet på länge, hoppas jag. Om cirka en vecka hoppas jag på att få mens med hjälp av primolut nor, även denna gång. Tillslut förstod jag, eller snarare insåg att jag var tvungen att lyssna på min kropp ordentligt, att det var något som inte riktigt var som det skulle med mina hormoner. Efter att ha suttit och svettats (vallningar med illrött ansikte) och frusit om vartannat en månad nu så visade det sig att två små cystor hade börjat ta över på äggstocken igen. Slemhinnan i livmodern hade inte heller vuxit till sig som den skulle. Så in med hormonerna igen. Släng in dem bara!

Jag gick ju till akupunktören och visst kanske hon kan göra en del men att åtgärda cystor tar tid och primolut nor tar en vecka... Vad jag förstår så har andra lyckats bli gravida trots att de inte haft en naturlig menscykel innan sin IVF behandling.

När jag nu får mens så ska jag börja behandling igen. På dag två börjar sprutandet.

sprutorna ligger där i kylen och väntar


Det kommer bli av nu och vet ni, det är tack vare er!! Tack vare er!!! Kom snart hit och dansa med mig, med oss. För jag vill dansa och skratta med er och ge er en mycket mycket stor kram!

Denna gång har vi också halvt blivit lovade att de kommer sätta in två embryon om det finns två som ser lovande ut. Dessutom finns möjlighet att göra så kallat AHA, Assisted Hatching. Vilket innebär att man förtunnar skalet på ägget efter befruktningen så att det/de lättare ska fästa i livmoderväggen.

2 kommentarer:

  1. Så glad jag blir av att känna hoppet vind igen från dig!

    SvaraRadera
  2. ... Min iPhone hakade upp sig så det gick inte att skriva. Börjar om :)

    Vad glad jag blir av att känna hoppets vind hos dig! Ska följa din resa till er bebis/bebisarna och jag håller tummarna varje litet steg.

    SvaraRadera