Nätkärlek

En början, en väv, ett hav av trådar, garn och längtan som sammanförs. En brusten dröm, en kärleksfull men mycket öm hand. Ett rop på hjälp, en andning ifrån det som hade varit sanningen. Ett ögonblicks verk, en mirakulös händelse med en tragisk historia som letar ett lyckligt slut.

Ni, ni därute som tror på oss, på mig på livet. Skulle jag inte vara en tvivlare så skulle jag tro jag är religiös. Det växer ett liv hos er, en sån stark kraft att den sprider ringar på vattnet i den klaraste bergsjön. Där botten lyser som kristall.

Ni är inte bara kontakter på nätet. Ni är ett nät av sammanlänkade solstrålar. Jag vill ge er det ni ger mig.

Tack kära ni för det de pengar ni har skänkt oss, anonym som känd!

Jag är så glad för det ni gör - snacka om att omge sig med boostande människor!
Med våra sparade pengar tillsammans med era insättningar har vi nu 13.500 kr.
Det innebär att det fattas 11 500 kr. Det kommer vi säkert kunna fixa på något sätt, för fler har också sagt att de kommer skänka oss en slant lite längre fram!

Nästa plan är uppstakad:
Vid nästa mens ska jag börja med sprutor, Menopour, korta metoden. Förra gången sprutade jag med Gonal-f. Korta metoden. Jag ska använda Menopour denna gång för de tror att äggen kommer bli ännu bättre då :-)

Det var först snack om att jag skulle äta en medicin som använts i USA en del. En medicin som ska förbättra äggkvaliteten. Läkarna ansåg efter en diskussion att mina ägg inte har dålig kvalitet därför tycker de att vi ska köra på med ett nytt IVF försök snarast istället. Medicinen heter Prasteron och är en kapsel 25 mg. Det är en syntetisk variant av DHEA, ett androgent könshormon. Det verkar som att medicinen funnits länge (används som dopingpreparat i vissa sammanhang) men att det skulle användas i Svenska IVF vården är helt nytt!!

Det är spännande med denna medicin, men jag är ju glad om de tror på mina ägg ändå... vilket de nu gör. Så i slutet på mars börjar vi nästa behandling!


All kärlek till er! 
Anne

6 kommentarer:

 1. Kramar om med extra styrkekramar inför framtiden. Håller tummar och tår att allt går vägen för er. <3

  SvaraRadera
 2. Här kommer också ett gäng varma kramar! Den här gången växer äggen till perfektion och ger er en bebis. Det är er tur nu!

  SvaraRadera
 3. Nu hoppas vi på Menopur och den korta metoden, precis som den jag tagit och fick 13 ägg, 11 befruktade, två blastosyster tillbaka och tre fina till frysen. Nu hoppas vi att det fungerar på mig (att det blir ett plus) och att det kommer att gå lika bra för dig. Menopur gav mig också mindre biverkningar än Gonal-f
  Stort lycka till!
  Kram
  Anna

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att ni är på gång ! Hoppas och tror verkligen att det kommer går kanonbra för er denna gången.
  /Teresia

  SvaraRadera
 5. Vad underbart att ni är på gång igen! Jag hoppas verkligen för er! Om jag hade varit lite mer stadd i kassan hade jag också gett ett bidrag, men vi har lite fullt upp att få råd själva :) Men jag får försöka boosta dig med lite kärlek och hopp istället.
  Varm kram

  SvaraRadera
 6. Förutom allt annat har du dessutom ett fantastiskt uttryckssätt, du borde ju bli skribent/författare också, om du inte redan är det :) tack för att jag fick vara med och hjälpa er på er resa! Nu fixar vi detta ihop - tillsammans är vi starka! Stor kram

  SvaraRadera