Två inlägg på raken

Samtal med läkaren på IVF kliniken igår. Hon anser att det inte finns något som talar för att inte köra på och göra ett nytt försök på en gång efter det förra. Den enda som inte anser det är nog min kropp som förmodligen inte haft ägglossning denna cykel och förmodligen blir det kanske ingen vanlig mens då heller vilket jag tänker kan ligga i fatet för en bra IVF behandling... detta fick jag inte svar på då det alltid är ett stressmoment att tala i tel på grund av att jag var på jobbet och på grund av att mottagningen försvinner då och då på grund av värdelös täckning av 3. En del fick jag dock svar på.


Så om mensen kommer som den ska trots allt, då kör vi igång IVF nr 2 snart. Om mensen inte kommer som den ska kommer jag besöka en TCM akupunktör. Det kommer jag göra vilket fall som helst, för jag tror akupunktur kan hjälpa till att öka oddsen för IVF behandlingen. Det ska bli mycket spännande att se vad hon kan göra med min kropp. Något som också är viktigt för att öka fertiliteten är att se till att bäcken och rygg är i balans. Inga snedställningar  bör finnas då det kan minska blodcirkulationen bland annat, vilket i sig kan göra att livmodern blir påverkad. Det kan kanske akupunktören hjälpa till med men ännu bättre en riktigt bra naprapat. 

2 kommentarer:

 1. Jag hoppas att mensen nu kommer som den ska så ni får göra ett försök till nu!

  Akupunktur tror jag absolut kan vara bra, det kan nog hjälpa till med ganska mycket!

  Jag hoppas så för din (er) skull nu!
  Kram på dig fina Anne

  SvaraRadera
 2. Hej Anne! Tack för din kommentar - om du väljer att klicka på kaninen som är högst upp, där det står att man kan köpa en wabbie, då kommer du till wabbie foundations facebook sida.
  Den andra kaninen med en länk till hemsidan, där håller de på o byter webbhotell så den fungerar inte för tillfället.

  Jag som har hand om beställningarna tar inte ett korvöre i administration. Den som köper en kanin betalar frakten och sedan har jag använt gamla kuvert, samt skall få ett gäng kuvert från ett företag. Eftersom vi själva är drabbade så känner jag att det är mitt sätt att ge tillbaka.

  Må så gott!

  SvaraRadera