Skalman i äggens land

Varit till Falun idag. Suttit och hållit K i handen och ställt tusen frågor till läkaren som såg mer och mer ut som att han var på väg att somna. K tyckte att han såg ut som Skalman.

Efter en fråga och en lång lång lång betänketid fick vi svar att vi ska prova med att starta sprutbehandling idag. Tyvärr vet vi inte om det är lyckat förrän på måndag den 6/2 då ett blodprov ska analyseras. Det kan hända att det visar sig att behandlingen bör avbrytas och invänta en bättre månad.

Det som var positivt med Skalman var i alla fall att han hälsade och bad oss sitta ned och tittade oss i ögonen när han pratade - dock var jag på väg mer än en gång att fråga om det var någon hemma i skalet.
5 kommentarer:

 1. Vad tråkigt det är att läsa att det ska vara så svårt att få träffa engagerade läkare!!!
  Men Skalman var trots allt lite roligt ;-)

  Jag hoppas att ni snart får en behandlingsplan som går hela vägen och som inte behöver avbrytas.

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Tråkigt när man inte når fram till läkaren. Men hoppas det kommer funka för er nu !
  Lycka till !
  Kram T

  SvaraRadera
 3. Världens bästa Anne! Du har ett så fantastiskt sätt att berätta! Mitt i allt tragiska och jobbiga ploppar det fram lite humor bara sådär. :) Du är en fantastisk människa och jag önskar så att ni lyckas för det är ni värda. Läste ett ordspråk i stil med att "Vatten gör inte hål i sten med hjälp av kraft utan genom ett evigt droppande". Så fortsätt "droppa"! Kramelikram

  SvaraRadera
 4. Hoppas att ni får bra besked på måndag då! Kram på er!

  SvaraRadera
 5. <3 Du underbara människa!
  Jag hoppas att Ni inom en snar framtid håller Tusses bror eller syster i Er famn! <3

  SvaraRadera