Kontakt

Kontakt betyder så mycket. Och när den som ska ta ansvar tar sitt ansvar betyder också mycket. Väldigt mycket.

Halv nio i morse ringde kliniken och efter samtal med sjuksköterskan där så sa hon att ha en blödning efter att ha börjat spraya på dag 1 var inte konstigt... Jag tycker ändå att det hela är konstigt. Då min kropp har visat tecken på att inte ha de hormoner som man behöver om man ska bli gravid. Vi talade en stund och vi kom fram till att jag ska lämna det blodprov som är bestämt nästa måndag. Då visar det sig om min kropp har blivit nollställd (lågt östrogen som vid klimakteriet). Vi lade på luren.

Efter fem min ringer hon upp igen. Hon har då pratat med doktor Staffan him self! Han tyckte att jag skall komma dit nästa måndag och göra VUL samt lämna blodprovet där! TACK att jag slapp agera läkare denna gång! Det känns tryggt med en sån kontakt.

En stund senare får jag ett sms från en nära vän. Jag tänkte intensivt på henne igår kväll och tänkte ringa henne idag. Hon hann före. Även där är kontakt mycket viktigt. Genom kontakt, genom att berätta om det som sker i våra liv får vi inspiration och kraft att gå vidare! Kontakt både inåt i dig själv och utåt med andra!

2 kommentarer:

  1. Jag har tänkt lite på det där med kontakt också. Bara en liten spontan hälsning, räcker med ett enkelt hej, kan göra gott. Wow jag finns för andra människor. Miljoner kramar till dig! Och hej! ;)

    SvaraRadera
  2. Ja ensam är inte stark..men när man kan dela ens erfarenheter, tankar och känslor med någon annan, som lyssnar aktivt, så känns det mesta så mycket bättre ! Så skönt också när man känner fullt förtroende för "läkarskaran"..(inte kul när man själv ska behöva leta svar..).
    Kram T

    SvaraRadera