V 27 (26 + 6)

Idag ska vi spela vårt barnkonsertprogram här hos oss och det kommer bli mycket folk! 

Jag har inte bloggat så mycket senaste tiden då jag känt mig lite grå inombords. Envisa gamla tankemönster som kommit tillbaka. 

Flingan växer och häromkvällen kunde man se tydliga krumbukter på utsidan som kom där inifrån. 

Hur mår ni? 

7 kommentarer:

 1. Här mås det bara bra!

  Tillåt dig att ha de där grå tankarna, tror du måste få ha dem i fred. Och när Flingan kommit kanske du långsamt våga lita på igen, vågar tro på att livet blir bra. För det är svårt att våga tro när allt hittills lett till sorger. Men långsamt i små steg... det är ingen idé att jag försöker säga att du ska tänka positivt, att du ska våga lita på... för du måste få känna det själv. Så jag bara hoppas att du ska sitta där snart, med din lilla Flina i famnen och känna att... det gick bra... det är på riktigt... det händer dig...

  Hoppas det gick bra idag!

  Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina fina ord, förlåt att mitt svar dröjt. Glad att du läser min blogg! Kram!

   Radera
 2. Vad tungt med det gråa Anne :( Finns det något du kan göra för att underlätta det (dra ner på jobb, samtalshjälp etc?)

  Jag ser också tydliga rörelser utanpå magen.. Det är så häftigt. Som om magen lever ett eget liv :)

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har dragit ned på jobbet, i detta fall är det tankar som inte har med Flingan att göra - utan med mitt liv att göra. Längtar faktiskt efter min samtalskontakt jag hade förra året. Han var jättebra! Men gör mig inte råd till det nu. I skrivandets stund känns allt bättre med. Kram!

   Radera
 3. Här mås också bra. Måste säga att jag tycker ni är grymt duktiga att ta i saker. Barnkonserten kommer få dig på andra tankar en stund. Allt kommer att gå bra Anne, jag förstår din oro, det du gått igenom får såklart konsekvenser. Hoppas,hoppas att tiden går fort och att ni snart har er lilla Flinga hos er. Kram till er och lycka till med dagen fina Anne!
  Kram från Eva i Göteborg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina lyckönskningar Eva! Härligt att det mås bra i Göteborg! Kram tillbaka!

   Radera
 4. All fortsatt lycka till er <3. Kram Ulrica
  Spännande o så glad för er skull.

  SvaraRadera