Testlagret.se

Jag kan meddela till er att jag pratat med Testlagret nyss och tester som ser ut som dem i mitt förra inlägg anser de helt klart vara negativa! Det är ingen idé att tro något annat. Hon var helt oförstående till att jag hade trott att jag var gravid i lördags när jag såg detta resultat. Dumförklarad? Hon kunde inte förklara varför ett test blir rosa så att det ser ut som om man skulle kunna tro att det är positivt. Hon som jag talade med ansåg att det där inte alls kunde räknas som ett falskt positivt resultat.

Graviditetstest från testlagret går inte att lita på.

Vad har jag lärt av detta? Jo, testa aldrig med grav test tidigare än ÄL +13 möjligtvis (BIM -3).

11 kommentarer:

 1. Kanske är därför som testlagrets tester är billiga: otrevlig personal och dåliga tester...

  Många kramar

  SvaraRadera
 2. Men! Vad märkligt och tråkigt med otrevlig personal!

  SvaraRadera
 3. jag har aldrig vart nöjd med testlagrets tester och för mig har de inte visat nåt medan clearblue visat graviditet...men för alla testomaner är de nog bra, och för alla som vill bli förvirrade och besvikna :O

  SvaraRadera
 4. Men sicken mupp. Det är ju ganska seriösa saker som de har hand om. Bara att gå vidare och välja nåt som är trovärdigt. Tusen kramar till dig!

  SvaraRadera
 5. Men fy vilket märkligt bemötande. Det första såg ju helt "normalt" ut tyckte jag med ett svagt streck. Det sägs ju att "ett streck är ett streck".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har med hört det. Men när det är så där tunt har jag hört några som sagt att det inte räknas... men varför hade hon inget att säga om det då? Ingen kommentar alls om det! Fast jag frågade. Hon visste inte!!

   Radera
 6. Hej,
  Vi hanterar dagligen ett ganska stort antal kundtjänstärenden av olika karaktär. Efter 6 år vet vi att det är oerhört viktigt att lyssna på varje kund. Vi är väldigt måna om att våra produkter håller en hög kvalitet och att våra kunder känner sig nöjda. Vår kundtjänst ska ge alla kunder som kontaktar oss ett professionellt, kunnigt och varmt bemötande och om du känner att du inte fått det har vi misslyckats med vårt uppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta mig personligen för att reda ut detta. Ring mig gärna på 040-666 05 50 eller 0736-269159. Du kan också maila på anders.nilsson@testlagret.com.

  Mvh
  Anders Nilsson
  Testlagret AB, VD

  SvaraRadera
 7. VIlken helsnurrig dag =( Jag har alltid haft svaga streck på testlagret och alla gånger har det varit en graviditet. Har ändå använt dom utan problem i 7 graviditeter!! Trist att det blev fel, det där var ju klart fel på testet för jag har aldrig fått ens tillsynt till svagt när det varit minus! (Clearblue har jag fått sk spökstreck på en gång dock) Och hade precis som dig hoppat högt av lycka om jag hade sett det där, såklart man tolkar det som pluss! Dum kvinna du pratade med. Men härovanför ser jag att dom är intresserade av att göra bot och bättring, hoppas det är någon tröst. Kram

  SvaraRadera
 8. Tack alla för era stöttande kommentarer!!

  SvaraRadera
 9. LOT nr: 120517 visar falskt plus för väldigt många. Ingen kompensation erbjöds :( Å här gick man å trodde man var gravid..

  SvaraRadera