Upp som en sol och ned som en pannkaka - resultatet är...

Och nu försöker jag komma upp igen... Tyvärr lyser solen med sin frånvaro. Tror att skottkärran här utanför aldrig sett så mycket vatten förr. Nästa helg verkar bli lika regnig. Hoppas bara det vänder lagom till vårt bröllop - hoppas - hoppas!!

Igår hände något mycket märkligt. Ni ska få se två bilder här:
Man kan tydligt se ett teststreck på stickan. Det kom på en gång efter jag doppat ned det i burken.

 
På morgonen tog jag detta test!!! Helskumt. Ungefär som att jag skulle målat dit ett teststreck själv lite slarvigt.


Jaha... Ni kan ju förstå hur glad jag var i går kväll. Jag hade ju fått för mig att ett positivt test är ett positivt test och kan inte vara falskt positivt. Men - - - det kan det visst vara. På morgonen efter det konstiga testet ni ser här precis ovan så tog jag tre test till för att försäkra mig om att det inte var något fel och mycket riktigt. Alla tre test jag tog efter detta hemmagjorda tuschtest visade oerhört negativt. Inte en tillstymmelse till graviditet. Visst är det lite konstigt?

Vi åkte till COOP och köpte ett RFSU testa tidigt test och gjorde om testet ikväll och det var tvärnegativt. Det var i alla fall roligt en liten stund. Pom pomandet kom tyvärr av sig rejält. Nya tag imorgon.

Ska döpa om testlagret till skitlagret.

8 kommentarer:

 1. Jag hoppas att ni lyckas nästa gång.

  SvaraRadera
 2. Låter ju supermärkligt, trodde också att det var i stort sett omöjligt att få ett "falskt positivt" test.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Nej! Trodde inte heller falskt positiva tesr existerade (bortsett från om man stoppat i sig hormoner som smittat av sig men då är ju inte själva tester falskt positivt). Testa igen om några dagar ändå, tycker jag. För säkerhets skull. Men som sagt... Nej! Kram!

  SvaraRadera
 4. Åh, så tråkigt! Men det måste vara flera dagar kvar på cykeln än? Tappa inte hoppet!

  SvaraRadera
 5. men alltså så där såg mitt test ut med min första son. sen köpte jag rfsus test och det var posetivt men!! det var så svagt svagt streck så det var svårt att se. jag har oxå kört med testlagrets.. alltså verkar juh helskumt att du skulle lyckas få ett posetivt resultat utan bebis i magen.. Frågan e juh om du testa för tidigt så gravhormonerna inte e så hög i halten... Anna Jansson från Fb

  SvaraRadera
 6. Det första ser definitivt positivt ut för mig, lika positivt som pumpegraviditetens var i början... Det andra, hmmm... ja det ser ut som lite feltest jag fått någon gång. Just för att det är skevt. Men det första går verkligen inte att bortförklara och det borde faktiskt till och med tillverkarna inse. Usch!!!

  SvaraRadera