Förberedelser

Förberedelserna pågår för fullt i vårt hem. Stora salen ska få lampor, hallen ska fixas till och köket nere ska få två stora kylskåp och arbetsbänkarna ska städas. Där ska snart lagas mat för 120 personer! Gården ska fixas till, så att stolar och bord kan få stå på någorlunda jämn mark och i tvättstugan ska det bli diskrum. I uthuset ska det bli sovloft men logementskänsla. Åtta sängar ska upp som skänkts från traktens allt i allo fixare, en man som kan allt, verkar det som. Sängarna kommer ursprungligen från ett regemente. Vårt kök uppe har också fått ett hål i väggen. Se bilder nedan!

Det som händer med mig är att jag har fortsatt matthetskänsla och även nu svettningar nattetid. Jag är inte bara utmattad på grund av den psykiska stressen utan något har skett i min kropp så det blivit obalans. Kanske är det DHEA:t (prasteron) som gör att min kropp har fått en hormonchock!
Så pass väl känner jag min kropp att jag förstår att det är något kemiskt som händer. Min läkare säger att jag är deprimerad... hm... höll med om det när jag satt där, men tror ändå inte att jag är det. Detta är snarare något kemiskt. Ska träffa henne igen på måndag.

Idag när jag kom hem från jobbet sov jag tre timmar! Nu hoppas jag att jag kan somna igen då jag snart ska upp igen. Sista passet i morgon innan semestern eller sjukskrivning (vilket det kanske blir).

Här kommer lite foton från allt arbete min älskade Krister har utfört senaste tiden:

Här är den 70 kvm stora salen innan ommålningen. Blåa iskalla väggar.

Nu har salen fått vitt tak (nästan i alla fall, färgen bet inte trots Krister stod med färgsprutan 4 gånger...) Väggarna är lite svagt varma av ockra i det vita.

Här är väggen i köket på väg att få ett hål. Nu kan vi gå genom båda lägenheterna vilket kommer innebära att vi får möjlighet till att installera en diskmaskin på andra sidan.

Japp, så här ser det ut nu!

3 kommentarer:

 1. Härligt!

  Vad fint det blir och vad han sliter.
  Tur det finns återuppladdningsbara batterier med.

  Solskenskramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är tur det! TACK och kramar tillbaka!

   Radera
 2. Shit vad snyggt! Vilket fantastiskt rum! Där vill man ha fest, dansa. Vals kanske? :)
  Önskar trevligt midsommar!

  SvaraRadera