Livet vill fram

Livet värker i oss. Krister sa idag att han hoppas snart vi kan börja leva igen. Han sa det efter jag sagt att jag önskade så vi slapp gå igenom allt det här.

Läste sen ett blogginlägg och det var så fint det som bloggvännens man gör. Det påminde mig om så mycket. Hennes man har satt upp på kylskåpet en lapp där det står: Vad är viktigt? Han ställer fram hennes vitaminer till henne på morgonen och har gjort en liten lagom plan över hur de kan ta hand om sig på bästa sätt inför nästa äggdonationsförsök. Vad är viktigt?

Min massör frågade mig häromdagen vad jag skulle tycka om att göra, om någon skulle få för sig att göra en möhippa för mig. Vad skulle du tycka va kul? Så frågade hon. Och jag insåg att jag inte visste något svar. Tillslut kom jag fram till det. Jag vill leka! Jag vill leka massa lekar! Skratta och göra prestigelösa flamsiga skojiga saker. Det är bara för strävsamt det här just nu, (idag känns det ju så).

Nu vill jag börja samla på lekar. Kom med tips!


3 kommentarer:

 1. Visst är han fin? Han är bäst liksom (oftast ;))! En viktig tanke att tänka inte bara i våra sammanhang. Kan nog vara bra att fundera över i alla möjliga sammanhang, eller hur?

  Precis det där säger vi också, att vi önskar att man kan börja leva snart. Det känns ju som om man tryckt in PAUSE-knappen på livet och bara väntar på att den ska POPPA ut igen.

  En dag ska vi trycka in START-knappen igen istället!

  Till dess: ha en skön sommar!

  SvaraRadera
 2. Någon typ av skattjakt är alltid kul-leta efter saker med ledtrådar.

  Hoppa säck. Springa med ägg viss sträcka. Snurra full/onykter/nykter runt en pinne och gå rakt tillbaka till sitt lag.
  Äta upp ett äpple i en vattenhink. (Rent.)

  Tänker på er! Kram

  SvaraRadera
 3. 5 st enkronor som man har mellan skinkorna sedan går man en sträcka.... det gäller att knipa! Fy så roligt att se alla stilar.
  Sedan kan man ta en strumpbyxa med en tennisboll i ena benet knyt fast byxan runt midjan sedan gäller det att få "pungen" i gungning och slå fram en annan boll på en bana!
  Lycka till!!

  SvaraRadera