Kortis

Vill bara berätta att jag finns kvar. Däremot finns det flera av er läsare som jag undrar om ni finns kvar och hur det gått för er? En Theresa som skrev mycket ett tag, hon gjorde också IVF och blev gravid i februari. Hur har det gått för dig? Har du gett upp bloggvärlden?

Alla ni andra som läser, ni är så värdefulla, glöm inte bort det!

Idag skiner solen för fullt. Min sinnesstämning är lika med PMS. Ska jobba idag efter att ha varit sjukskriven en vecka. Min armar känns tunga.

Saknar Tusse så. Det blir extra när jag träffar min familj, då fattas Tusse mer. Han skulle varit med igår och firat sin kusin som tog studenten. Inte var Krister med heller så jag kände mig riktigt halv (egentligen 1/3) även om studentfirandet var underbart arrangerat med fantastisk mat och fina gulliga människor.

7 kommentarer:

 1. Jag finns kvar. Förstår vad du menar när det saknas någon vid familjetillställningar. Är nu precis på väg till min systers födelsedagskalas och där hade ju gärna Dutt eller Snöis fått delta...

  Hoppas att det går bra att jobba idag.

  Många kramar

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag finns kvar och följer din väg mot ett levande barn. Kommenterar ju ibland.

  Min väg mot ett levande småsyskon till mina barn går inget vidare. Senaste graviditeten blev ett missfall, igen. Vecka 14 den här gången. Men det finns hopp ...

  Stor kram/Sandra

  SvaraRadera
 3. Men... en del av min kommentar kom inte med. Skriver det igen, det känns så viktigt.

  Jag vill att du ska veta att jag tycker att det är modigt, viktigt och beundransvärt att det finns människor som vågar kasta sig ut och dela med sig av sitt liv i med och motgång. Så som du gör i din blogg.

  Jag är en av alla dem som "döljer" sig bakom dina över en miljon sidvisningar... :) Vad jag vill säga är ett tack till dig att du delar med dig!

  Sandra (igen)

  SvaraRadera
 4. Jag läser varje dag också. Har dock haft problem med att kommentera i din blogg från mobilen. Men jag finns här och följer er, hoppas med er, gråter med er och tror med er att ni skall få ett syskon till Tusse. Ibland sitter jag och önskar att vi bodde i samma stad så att vi kunde träffas, sitta i gräset och prata om livet och all känslor som finns däri.

  Lesbian mothers

  SvaraRadera
 5. Jag finns med kvar, men har svårt att finna ord till dig...
  Läser och känner med dig!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Mig blir du inte av med så lätt ;)) Är här i stort sett varje dag!

  Kram
  Zin

  SvaraRadera
 7. jag finns kvar, har följt dig ända från början och tittar in då och då för att se hur det går :) jag är väldigt dålig på att kommentera dock men jag finns kvar!

  SvaraRadera