Mörker (Ruvardag 9)

Jag har tagit ut allt i förskott. Jag har gjort det med flit. Men nu förstår jag att det kanske hade varit bättre att vänta. Jag har testat med gravtest trots att man helst bör vänta ett bra tag till. Det var i alla fall negativt som ni kanske förstår. Jag klarade inte av att gå till jobbet i morse. Jag har bäddat in mig i ett skyddande garn idag.

Sen har jag tänkt att det vore nog smartare om jag väntat med att testa eftersom det kanske bara är till nackdel att gå och vara ledsen och känna oro. Jag tänkte tvärtom att det skulle hjälpa mig att inte känna sån besvikelse på testdagen. Men det det istället gör är att föra mig upp och ned mellan hopp och förtvivlan.

Inget är egentligen säkert än. Krister tror på Lilla E, men varifrån kommer min tro?

Jag har många små symtom som skulle kunna räknas som graviditetstecken men som lika gärna kan vara biverkan från mediciner:
 Det smakar metall i min mun - nästintill blod - ibland.
Jag har blåa ådror på brösten. 
Det hugger till strax ovanför blygdbenet ibland.

Besatt?

9 kommentarer:

 1. Vill inte komma med hurtiga kommentarer (då jag själv inte gillar det) men jag hoppas att du testat för tidigt.

  jag fortsätter att hålla tummar

  SvaraRadera
 2. Att testa på ruvardag 9 är alldeles för tidigt för att få ett svar som man kan lita på. Jag tycker du har all chanser kvar att lyckas den här gången. Ge inte upp hoppet och vänta med ett nytt test. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska inte testa förrän på dag 14 nu har jag bestämt. Om det inte kommer mens innan dess förstås. Jag vet att det är tidigt men kan inte låta bli att tänka att många som plussar med IVF gör det ändå på dag 9... men jag får fortsätta stå ut några dagar till. Det är verkligen en plåga. Jag är redo för nästa steg sen. Har redan planer. Du och jag har ju oerhört lika historia... Förlorade våra barn sent i graviditeten och du gjorde väl flera IVF innan det lyckades igen! Hur klarade du ruvartiden?

   Radera
 3. Vad kan jag säga? Ingenting. Jag skickar bara en varm kram fylld av hopp och värme

  SvaraRadera
 4. Jag håller tummarna!

  Jag har under två ivf:er testat negativt på dag 9 och 10, för att senare få ett positivt resultat.

  Det kan absolut vara för tidigt, ge inte upp än!

  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju just en sån här kommentar som får mig att känna hopp förstås... det kanske inte är kört ändå... TACK! och Kram!

   Radera
 5. Jag håller förstås fortsatt tummarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK Evelina!! Vi får hoppas och hoppas!

   Radera