Jeans i vårsol

Jag har satt på mig ett par jeans, första gången efter Tusse föddes, faktiskt. Jag har inte gått ned speciellt mycket i vikt efter förlossningen och har inte trott att jag kunnat ha jeansen. Men nu sitter de på och det var väl inget jag trodde om ruvardag 12. Trodde väl att det skulle vara tvärtom egentligen, att magen skulle vara svullen... Istället känner jag att jag mår bättre fysiskt än jag gjort på väldigt länge.

Jag har faktiskt gett upp den här gången och konstigt nog känner jag mig inte helt nedbruten. Jag vet att det kanske var för tidigt att testa igår men eftersom jag har varit gravid för inte alltför länge sedan så tänker jag att jag borde känna lite hur ligamenten rör sig i alla fall om nu Lilla Ru hade varit där och grott...

Progynon - östrogenpillrena jag tar, har förmodligen den effekten att den skjuter upp mensen som borde kommit nu...

Därför kommer den oron krypande som ett brev på posten. Progynon och endometrios är nog ingen bra kombination! Det kan göra att endometriosen späs på. Därför har jag ringt till kliniken idag och hoppas få en dialog kring det.

6 kommentarer:

 1. Åh,Anne jag känner inte dej personligen ,men har följt dig på avstånd via bloggen och jag önskar av hela mitt hjärta att ni får ett till kärleksbarn som kan vara hos er hela tiden och inte bara i hjärtat.....Håller andan att allt går vägen,kram Ylva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ylva! Ett kärleksbarn skulle vara underbart. Ett barn som vi fick blicka in i ögonen på och höra hans/hennes levande skrik.

   Radera
 2. Jag har endometrios och använt progynon vid ett av mina försök som ledde till en dotter! Så det behöver inte vara fel. Man kan inte veta förrän på testdagen. Väntan dit är lång.
  Linnea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för det svaret! Känns jättebra att få veta någon mer som använt Progynon med endometrios! Grattis till en dotter!! Tack för pepp!

   Radera
 3. Sara Bria Nylund28 februari 2012 22:53

  Jag hoppas att du har fel! Jag vet att man inte ska underskatta intuition men jag hoppas att du har fel! Lilla Ru kanske är försiktig av sig ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK SARA!! Jag hoppas du har rätt!!

   Radera