Blomma till min chef och en färdig inbjudan

Min chef på Västerbacken är fantastisk! Vilken support! Jag hinner bara komma in i omklädningsrummet för att byta om inför mitt kvällspass så kommer hon in där och meddelar att det är vinterkräksjuka på avdelningen (calicivirus). Hon vet ju allt om vårt IVF och jag har sagt att jag är livrädd för att bli sjuk nu mitt i ruvningen. Hon råder mig därför att åka hem och inte jobba på några dagar. Jag kommer förmodligen få semester. Allt för Lilla Ru! Vilken chef jag har! TACK OMTÄNKSAMMA DU!

Nu till nattens äventyr:
Vi är vakna till halv fyra i natt. Kommer på runt två att vi ska spela in en låt till ett bildspel. Innan det har vi äntligen fått ordning på vår inbjudan som vi nu skickat ut till alla som vi ska bjuda till vårt - BRÖLLOP - som ska gå av stapeln den 30 juni.

Jag skulle vilja bjuda alla er med! Förstår ni det? Men det är ju tyvärr inte praktiskt möjligt. Även om vi har ett stort hus så kommer vi ändå bli tvungna att använda gården som middagsplats. Möjligheterna är stora att göra gården till en festplats och med kyrkan rakt över grusvägen så kommer det bli en perfekt fest - det är jag övertygad om.

Tillbaka till kl två inatt. Vi gjorde ett bildspel som vi tänkte lägga ut på bloggen för vårt bröllop och kom på att vi skulle vilja ha en vardagsrumssjungen bakgrundssång till den. Lite opretentiös så där och soft. Lika som jag, heter den.

 
6 kommentarer:

 1. Så fint och ha en så förstående chef ! Verkligen !
  Åh så underbart att ni ska gifta er ! Grät när jag såg/hörde bildspelet.Så fantastiskt,varmt.naturligt,ömt och till brädden fyllt av kärlek !
  Då blir du klädsamt rund om magen till bröllopet;).
  Kram Teresia

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar chef du har! Så skönt att det finns sånna människor också!
  Vad kul att ni ska gifta er! Grattis!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh jag älskar romantik och bröllop! Du kommer att vara så vacker med magen och allt :)

  SvaraRadera
 4. Vad fint! Och vilken nostalgi att se gården där jag tillbringat många dagar och kvällar :)
  Och vilken tur att du har en så förstående och klok chef.
  Förstår din känsla när det gäller äggen men vi hoppas på att lilla Ru är den starke lille rackaren, livskraftig och envis. Jag hoppas för dig! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du tillbringat många dagar och kvällar i vårt hus? Fritidsverksamhet, förskola eller vad? Jättekul att höra ju!!!

   Radera
 5. Å så skoj med bröllop och så fin sång.

  SvaraRadera