Dra ned på kraven

Idag är en tung dag. Kraven behöver släppa lite. Min kropp längtar efter att vara pigg. Den är allt annat än pigg. Varje kväll nya föresatser som grusas på morgonen. Det är inte så att tankarna är destruktiva, tvärtom, de vill för mycket. Därför tillbaka till påminnelsen om att andas, värna, acceptera - ta in solens ljus trots den köldknäpp som drabbat oss. Göra mindfulness övningarna.

Det är femte dagen med behandlingen av gonal-f som är ett follikelstimulerande hormon. Det känns lite i magen men inte alls mycket. Tyvärr tror jag att mina östrogenhalter i kroppen har tagit semester. Mina förhoppningar inför måndagens blodprov är inte stora. Jag bereder mig på att de kommer säga att jag ska avbryta behandlingen.

Tack alla ni där ute som läser min blogg. Jag behöver er!

Alla ni som läser som håller på med IVF. Känner ni något under sprutbehandlingen, i äggstockarna t.ex. att något är på gång? 

7 kommentarer:

 1. Har gjort ett inlägg i min blogg och länkat till den kamin vi ev kommer att köpa.

  Jag har inte brukat känna någonting alls under sprutbehandlingen. Jag har ju å andra sidan aldrig fått så många äggblåsor så att det blivit trångt därnere.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har fått ont och blivit öm. Känts när jag lagt mig ner och så, som en rejäl ägglossning.

  Anne: Såklart det är så, du är i stormens känsloöga. Det blir så då och det ska vara så. Jag är ju i mitt med, men vi vet att vi finns där ändå. Med varandras omtanke som vi vet är där ändå. Massa kram!

  SvaraRadera
 3. Jag har känt en viss tyngdkänsla i magen... (känns när jag rört mig) mot slutet av sprutdagarna. Menopeur..ca 14-16dgr.(inte känt nån skillnad gångerna med färre ägg,jämte de med flera). Däremot tycker jag ägguttaget gör mer ont för varje gång.

  Kram T

  SvaraRadera
 4. Tack för era kommentarer!! Tack Ladybond, för dina tankar, jag vet också att du finns där.
  T, när hade du ägguthämtning? När har du TD?

  SvaraRadera
 5. Anna, det är fin braskaminen! Köper ni den kontant? Vår dröm är en täljstenskamin från Contura eller något som heter Attityd tror jag. Jättedyra...

  SvaraRadera
 6. Jag hade ägguttag måndagen den 23/1..o TD på torsdag den 9/2..förhoppningsvis +dag:)... Skräckdagar nu kan jag ju säg... Känner efter..försöker låta bli..längtar o fasar till torsdag...
  /T

  SvaraRadera
 7. Jag har aldrig gjort IVF, däremot många äl-stimuleringar med sprutor och jag känner ALLTID illamående mot slutet. Dessutom kan jag få ont i magen, bli lös i magen och sova dåligt. Blev lite för många äggblåsor en gång, och då blev jag även lite yr och hade ont i äggstockarna efteråt. Som att det var "tungt" på något sätt. Kram!

  SvaraRadera