Utan ägg till frysen och ingen poesi

Fick brev idag från kliniken. Två meningar. Tyvärr hade inget embryo klarat långtidsodlingen. Inget till frysen.

Vad är det då som säger att Lilla Ru har kraft och potential?

16 kommentarer:

 1. Det betyder såklart att lilla Ru har all den energin och livsglädjen som de andra embryona saknade! Fokusera på allt det positiva och låt tiden visa vägen, klyschigt men sant. Det sista som lämnar oss är hoppet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Krister säger samma sak! Klyschor kan vara användbara ibland! TACK; Kram!

   Radera
 2. Tråkigt att de inte klarade sig till frysen:(. Men lilla Ru som ni fick åter, var nog guldägget ni behöver för att få ert kärleksbarn.
  Hoppas så på det !!
  Kram Teresia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmmm. Hoppas så det värker och gråter om vartannat över Tusse. Fortsätt gärna höra av dig här T, vill så gärna veta hur det går för dig i fortsättningen! Kram

   Radera
 3. Håll modet uppe. Lilla Ru stannar hos er.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag känns det som sagt lite bättre. Kram fina du!

   Radera
 4. Kom igen Lilla Ru!! Kämpa!! väx, väx och bli till ett friskt barn!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, vi hoppas på det. Tänk om det skulle gå...

   Radera
 5. De har helt olika förutsättningar. Den bästa platsen för ett embryo att vara är livmodern - och där är Ru. I Danmark har man tom gjort försök att odla embryon i en kapsel i livmodern för att den platsen är så mycket bättre. Sedan tar man ut kapseln o fryser dem.

  Vi lite sämre hönor har svårt att få embryon bra nog för frys, men det betyder inte att vi inte kan bli gravida på färsk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag uppskattar så din kunskap och dina inlägg! TACK och stor kram till dig och pumpan!

   Radera
 6. Håller alla tummar för att lilla Ru sitter där hen ska!!
  Kram och massa kraft o kärlek till dig!!

  SvaraRadera
 7. Instämmer med Fc. Det behöver inte betyda någonting för hur Ru kommer klara sig. Nog är väl livmodern den optimala platsen för ett embryo än en i kärlekslös kapsel. Så var nu PUPO (det uttrycket är så klockrent!) ett tag. Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska fortsätta vara PUPO Marie! Idag känns det lite bättre. Ska iväg och jobba nu så då är jag tvungen att tänka på något annat, mellan varven i alla fall!

   Radera
 8. Marie... kapsel är inte platsen där embryon i labb normalt växer till sig - utan reagensglas (vad heter det på svenska?) i värmeskåp. Utan ett försök man gjort är att sätta in en kapsel i livmodern och låta dem växa där - för att livmodermiljön är bättre men samtdigt kan man ju inte sätta in alla embryon man har bara sådär (det kan bli octo-mum på det) utan kapseln gör det möjligt att växa på rätt plats men ändå tas ut igen och frysas respektive föras tillbaka fritt i livmodern.

  SvaraRadera
 9. Hoppas att lilla Ru mår bra och håller på att fästa där inne!
  Kram

  SvaraRadera