Ruvarstatus

Eftersom det här har kommit att bli en IVF blogg också, då det är det vi håller på med för fullt så krävs nu ett ruvarstatus.

Jag befinner mig på Ruvardag 7 idag. Två dagar har jag från och till haft mensvärk, detta oroar mig då jag tror jag ska få mens.

Inga andra symtom, jo, kanske det att brösten är aningen större... jag vet att olika symtom kan vara biverkningar på progesteronet. Jag vet att det kan kännas på så olika sätt och inget är egentligen någon garanti för något. Min oro handlar egentligen inte så mycket om att Lilla Ru inte skulle vara ett kompetent embryo utan att min slemhinna inte är tillräckligt kompetent för att kunna ta emot ett embryo. Det har att göra med att min lutealfas de senaste månaderna blivit kortare och kortare.

Jag är enormt tacksam att få vara hemma från jobbet och på så sätt skydda mig ifrån att få magsjuka!

6 kommentarer:

 1. Känns som att jag fortfarande ruvar då jag går och väntar med dig :) Halva tiden har gått, må resten gå snabbt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad gullig du är! Tänk om vi kunde få två som kompisar du och jag :-)

   Radera
 2. Tänker på er varje dag och hoppas.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maja, hörde att du är på gång med... hoppas för dig med!

   Radera
 3. Spännande..ja molvärken är lite läskig..man vet inte riktigt om den bådar gott el ej..när man känner den.. Och känner man inget alls oroar man sig för det..
  Vi ska på första vul på tisdag..och jag är sjukt orolig.Livrädd för att där inte ska vara en liten..,el en liten som man inte ser hjärtaktivitet på:(..
  Jag har ju fortsatt med proggen..;min kliniken säger att visst det gör ingen nytta längre..men heller ingen skada... Själv tycker jag det känns lite tryggt och fortsätta ta dem på nåt sätt.. Fast samtidigt är jag rädd att jag lurar (kroppen)mig själv.. Tänk om jag bara skjuter upp nåt oundvikligt ? Ifjor somras tog jag också dem längre..men i vecka började jag få färgade flytn.,tecken på att nåt var fel..och ca en vecka senare var vi på gyn..där de konstaterade ofostrig graviditet.. Är nu orolig att det ska hända igen:(
  Minskar sakta ner på proggen nu..men känns läskigt..
  Hoppas så att vi båda får gå med magen i vädret..fram i vår/sommar !!
  Kram Teresia

  SvaraRadera
 4. Det är jobbigt, symtomen för mens och symtomen för graviditet är ju så lika (eller kan vara iaf) så här i början.
  Hoppas att det går bra!
  Kramar

  SvaraRadera