Hellekesä - sommarvärme

Nu har mamma åkt hem. Känns tomt att inte ha henne här. Hon har varit hos oss i fyra dagar och sytt gardiner av tyget Valilla Hellekesä. Hellekesä betyder Sommarvärme på finska och det passar så bra att ta in den finska sommarvärmen i och med att vårt kommande barn med största sannolikhet kommer få finska gener.

Ägglossningen verkar ha kommit av sig.
Tempen vägrar stiga.

Jag har sagt upp mig.

Jag är oerhört tacksam över att så många stöttar vår företagsidé. Det gör att jag ikväll, trots utmattning känner mig lycklig och befriad!

Tack Mamma!!

5 kommentarer:

 1. Otroligt vackert hus ni verkar ha! Och vilken fin tanke, finska gardiner som matchar finska gener! Mammor är bra de <3

  Modigt som attan att säga upp sig, själv är jag för feg. Å andra sidan har jag inte någon bra företaggsidé. Men det har ni och den är jag nyfiken på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK J! Vad roligt att du tittar in här då och då och att du är nyfiken på våra idéer. Vem vet, du kanske kan komma hit upp och besöka oss framöver. Jag är ledsen om jag inte är så aktiv på din sida för tillfället. Jag hejar på dig och din graviditet, självklart! Stor kram!!

   Radera
  2. Jag FÖRSTÅR att du inte är aktiv hos mig och du behöver inte vara det heller. Jag vet så väl hur känslan är. Jag tittar in till dig och låt det vara så tills det är ett annat läge. Ja, vem vet, jag kan ju komma att ha vägarna förbi både här och där :)
   Kramis!

   Radera
 2. Du är en modig kvinna. Anne! Heja dig! Vad fint det blev... /Sandra Å

  SvaraRadera
 3. Jättefina gardiner. DU är så fin, Anne. All kärlek!

  SvaraRadera