Våra fina embryon

Vi fick ut fyra ägg. Av de fyra är tre befruktade! Det får man anse är ett bra resultat.

Nu är de alltså små embryon. Små förstadier till Tussesyskon!

Ett av dessa ska planteras in i min livmoder på torsdag. I tre dagar kommer de alltså få ligga och dela sig lite till. Vi kan bara hoppas att förutsättningarna att ett embryo ska fästa är så goda att det tar sig ända fram till ett levande barn!

Drömmen att få genomföra en förlossning och föda ett barn som tar sitt första andetag och jag får höra ett skrik som genomborrar hela mitt hjärta och själ är så stark att jag skulle kunna bestiga berg för att få uppleva det!

Idag är det en bra dag.

Krister och jag på kliniken, innan själva äggplocket!

11 kommentarer:

 1. Vad skönt att höra! Håller tummar och tår för er på torsdag och hoppas på fina små embryon!

  Jag känner igen det där med längtan efter att få föda ett barn som kommer ut levande och skriker... Jag vill att vår lilla mini ska skrika så hela förlossningen hör det!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det vore så fantastiskt att få en bebis som skriker så hela förlossningen hör!

   Radera
 2. Idag är det en bra dag! Stor kram

  SvaraRadera
 3. Det där skriket unnar jag dig så fantastiskt mycket, jag tänker på dig och tankar är liksom ord: de spelar roll.
  Kram/H

  SvaraRadera
 4. Oh! Äntligen en positiv nyhet idag!! Kram

  SvaraRadera
 5. Heja heja! Då håller jag tummarna på torsdag.
  /Bria

  SvaraRadera
 6. När jag ser på bilden av er och ditt ansikte, som lyser av sådan lycka, skär det rakt genom bröstet på mig, de där förhoppningarna som leder oss framåt genom allt. Alla varma och starka tankar till dig Anne från mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du gör en träffsäker analys av situationen. Lyckan finns där så starkt och jag längtar efter att få fylla på den ännu mer, men samtidigt så är den så skör att den plötsligt bara kan punkteras.

   Radera
 7. STORT, STORT GRATTIS!! Hoppas att allt går bra på torsdag och att det sedan fäster så fint att det leder till en liten fin liten knodd med ett högt skrik på förlossningen och sedan också hemma hos er om nätterna och så vidare. Ett levande barn är vad jag vill höra om!!

  Jag har donerat ägg vid ett par tillfällen så jag känner väl igen mig i vissa av sakerna som du skriver. JAg har ju inte satt tillbaka några men allt innan med hormoner, sprutor och utplock. Håll fast i en positiva känslan och tanken den tror jag att du har till stor hjälp!!

  Läste ett av dina tidigare inlägg om att du lämnar ut dig och din man. Ja, visst gör du det, men det är väl härligt med människor som vågar blotta sig. Om det känns skönt för dig/er så är det ju bara befriande för andra att läsa att man inte bara behöver visa upp en fasad en yta utan allt det där andra både glatt och ledsamt. Sen tror jag i en blogg att den måste vara lite utlämnade på något sätt för att den ska intressera (om det nu är läsare man vill ha på sin blogg)!

  Jag ska hålla tummen för er imorgon och sända massor av positiv energi!

  KRAM Hannah

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Kibefej från familjeliv här. Jag vill bara säga att jag tänker på er och håller tummarna för er. Hoppas så att allt går bra och att ni snart får uppleva ett litet levande barn!!!

  SvaraRadera
 9. Vilka fina kommentarer ni skriver!Håller helt med om att en blogg måste vara lite utlämnande men när man får höra om och om samma sak från samma person och även fast man säger att det ska vara så så fortsätter personen att säga detta så blir det svårt tillslut att tro på sig själv och sin egen inställning. Så stark inverkan har min mamma på mig. Svårt.

  SvaraRadera