Dr Omvänd och lyckat Äggplock

Fyra ägg fick Dr Arrogant ut! Den femte blåsan var en endometrioscysta. Imorgon förmiddag får vi reda på hur många ägg som blivit befruktade.

Allt gick mycket bra och doktorn ansträngde sig helhjärtat för att inte vara arrogant. Det uppskattade jag och log åt honom mitt vackraste leende och tackade när vi gick ut.

Kristers insats var svår att utföra. Det fanns lite tidningar där inne men de var så snöpliga på nåt sätt och innehöll en del roliga historier som han fastnade på istället. Men resultatet blev godkänt i slutänden och det är ju huvudsaken.

Fina älskade Krister. Tänk om livet var dubbelt så långt från nu så finge jag leva längre tillsammans med honom. Nu får vi istället ta vara på den tid vi har!

Jag har fått höra att jag lämnar ut mig och K för mycket i min blogg. Tycker ni det?

16 kommentarer:

 1. Håller tummar för att äggen befruktas fint över natten!

  Om du lämnar ut dig och mannen för mycket i din blogg - vad gör då inte jag...?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag upplever inte heller att du lämnar ut. Du bara delar det innersta och det är det vi vill ta del av!

   Radera
 2. Grattis. Och lämna ut... Den gränsen går där du och K bestämmer, det kan ingen annan göra. Jag skriver ju som mig med namn precis som er o det gör ju läget lite udda. Men jag tror andra tror att jag lämnar ut mer än jag gör egentligen (de vet ju inte vad jag aldrig säger...)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så är det ju. Det är mycket mycket som händer som jag inte skriver om. Det var mycket bra sagt FC!!

   Radera
 3. Jag håller andan för er och känner,tänker bara positiva tankar att det ska gå vägen! Jag sitter väl visserligen i en annan del av landet,men man kan åtminstone just i denna stunden få tro att det inte kan skada med lite extra tankekraft från en avlägsen främling,eller? Nej,jag tycker inte att du lämnar ut er för mycket,det kan bara ni själva avgöra vad som känns ok för er.Jag får bara intrycket att du är en öppen och generös person och jag tror att om man vågar vara öppen och ge av sig själv,då blir det lättare att ta emot och släppa in stöd från både vänner och främmande människor. Var jag kanske luddig nu...? Hoppas du förstår ung. hur jag menar iaf...
  Tänker på er! Varma hälsningar,Maggan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte ett dugg luddigt. Jag förstår precis!! Det är underbart med positiva tankar från hela landet! Det gör mig så rörd och tacksam och hoppfull!

   Radera
 4. Hejsan
  Följer med spänning din blogg. Å just det ja......Det är DIN blogg å du skriver vad du vill i den!!
  Sen är det väl ändå upp te andra om dom väljer å läsa eller inte, det är ju er resa å det brukar kännas lättare å vara öppen om sina känslor.....

  Kramar te er båda på Alla <3 Dag

  Malin, Alfta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det stämmer ju helt att det är min blogg. Jag vill vara öppen och på det sättet tror jag att jag når in hos fler...

   Kram själv på alla hjärtans dag!!

   Radera
 5. Världens bästa Anne! Hoppas så att det går bra idag!
  När jag läser din blogg så är jag intresserad av att veta hur du har det. Det är väl därför jag läser den öht. Annars känns det ganska meningslöst. Det du väljer att skriva går rakt in i hjärtat på mig och många andra. Vissa klarar dock inte av den reaktionen och blir destruktiva i sina kommentarer. Jag tycker snarare att det är starkt gjort av dig att kunna vara så utlämnande ändå. Kramae

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK Marie! Du är världens bästaste tycker jag! <3 Jag tar till mig det du skriver!

   Radera
 6. Vad skönt att det gick bra !
  Vad det gäller mannens "insats" skulle jag inte tycka det var okej om han gjorde det på "egen hand"..utan mig.. Skulle kännas bisarrt. Vi har följts åt hela vägen, min man o jag..och att göra nåt steg var för sig..skulle kännas helt fel. För oss har det varit viktigt att det känts så nära ett "vanligt" alstrabarn försök som möjligt.
  Vi har båda upplevt det som högst förnärmande när de på kliniken ens frågat om han velat haft eget rum..el om han vill följa med in på äggplock. Självklart för oss att vi skapar ett liv tillsammans (iallfall försöker).
  Trodde det andra, att mannen gör sin del för sig, och att kvinnan plockas, för sig..var helt förlegat..
  Visst kan en (även er) blogg upplevas utlämnande men vad är det annars för vits..om den bara är ytlig och opersonlig är den inte intressant för andra att läsa heller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi tänkte mycket på det att vi båda egentligen velat att jag skulle vara med i "insats" rummet. Vi trodde liksom inte att vi fick. Konstigt. Jag brukar alltid hävda vad jag vill men i detta så gjorde vi inte det. Det ångrar jag nu. Jag hade absolut kunnat vara med där inne med K, det hade gjort det hela mycket enklare! Tack för din kommentar, håller helt med om att det inte är någon vits om man inte berättar det som rör sig inuti.

   Radera
 7. Hej! Grattis igen!

  Nej, jag tycker inte du är för utlämnade. Du är öppen och en del är livrädda för öppna människor. Har en bekant som jag skrämmer skiten ur-bokstavligen talat. Hon gillar inte mig för att jag är öppen. Men hur trist är det inte med ytlighet?
  Ytlighet är ju så förbaskat tråkigt.

  Du ska vara den du är. Det är ju det som gör dig så fantastiskt bra! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK FINA DU!!
   Jag tror nog att det är mest det här med sexbiten som vissa inte tycker man ska prata om. Ytlighet är nog det tråkigaste jag vet. Vi fortsätter att vara som vi är du och jag, eller hur? Kram!

   Radera
 8. Absolut inte Anne, jag håller med dig, det är väl inget felt att vara äkta och sann, om man vill det. Livet är för kort för ytlighet.

  Så glad för era goda nyheter, nu får vi verkligen hoppas och tro att det kommer gå vägen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kram!

  SvaraRadera
 9. Nåja... Hade du sagt att ni gjort det brutalt i källartrappen hade jag också känt att det var lite mer info än jag var bekväm med, men att de pariga ibland HAR sex har till och med en singel som jag fattat så antydningar känns normala... Annars hade jag väl fått vara bra pryd ;-) /fc

  SvaraRadera