V 19 (18+6) Magbild

Läste i en tidning att ett tips på att motverka tröttheten i graviditeten kan vara att gå ut och ta en promenad... mmm, det hade varit nåt det. Mörkret ligger som en tät vägg utanför dörren, inte ens stjärnorna bidrar med ljusglimtar ikväll då det verkar vara molnigt. Krister åkte nyss iväg på kvällen gig. Vi konstaterade båda innan han åkte att vi gärna velat vara här tillsammans och pyssla istället eller varför inte ta en promenad och sen sätta upp lite adventsstjärnor och ljus. Jag skulle inte ha något problem alls att acceptera min trötthet om det inte varit för att det finns vissa uppdrag/jobb jag måste göra denna vecka. Jag måste förbereda inför detta nu i helgen. Efter nästa helg lugnar det ned sig helt och jag ser så fram emot det.

Jag har blivit sjukskriven 50% relaterat till mina sömnstörningar. Det kallas organisk sömnstörning när det blir så där att man är vaken utan anledning. Det är kemiskt och inte psykiskt.
Det var en befrielse att bli sjukskriven. En tyngd släppte från min axlar. Det kändes så pressande att sköta jobbet i denna dimma av trötthet. Nu får jag tid att sova på f.m om jag inte har kunnat sova på natten då jag ska jobba på eftermiddagen. Som vanligt är min chef så oerhört stöttande! Det är fantastiskt att ha en sån chef!

Här är jag. V 18+6 med lilla Flingisen!
7 kommentarer:

 1. Vad fin du är♥
  Jag hade också svårt att sova nattetid när jag väntade barn. Från att vara kvällstrött och morgonpigg blev jag en riktig nattuggla och tiosovare, men jag trodde att det berodde på mitt låga Hb. Hoppas att du blir lite piggare nu iaf.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Bra med sjukskrivning, det är helt rätt. Tänk enbart på vad som är bra för dig och Flingan (gällande arbetet alltså), det är du som ska må bra för att flingan ska må bra.

  Vilken härlig bild, magen, den magen! Kan sakna det så mycket, det där med mage. Jag pyntade igår kväll inför 1:a advent, vill att min lilla Eva ska få lika fin upplevelse av julen så som jag fick då jag var liten. Vi hade inte mycket klappar, men mamma var en mästare på att göra det mysigt. Men allt sedan jag var gravid med Bubblan kommer advent och jul vara förknippat med min graviditet. Jag minns så väl hur jag gick här för två år sedan med en stor mage och placerade ut stjärnor och adventsstakar. Och hur de sedan blev stående så långt in i januari eftersom jag inte orkade ta bort dem...

  Lyssna på din kropp Anne, och räds inte att sjukskriv dig mer om det är det du behöver.
  /Åsa

  SvaraRadera
 3. Skönt med en stöttande chef och sjukskrivning när du inte mår bra. Magen växer fint! Så härligt! :)

  SvaraRadera
 4. Åh vad det strålar om dig!! Så härligt!! ❤️ Stor kram/Helena

  SvaraRadera
 5. Fina Anne med fin mage =)

  SvaraRadera