Snart dags att få svar 18+1

På exakt detta datum för tre år sedan gjorde vi rutinultraljudet med Tusse och fick reda på att det var en pojke vi väntade. Nu är det dags att ta reda på vad Flingan har för kön. Hoppas bara att han/hon vill samarbeta. 

Jag försöker ha tillit men inatt har jag drömt mardrömmar om ultraljudet och varit väldigt orolig att vi ska få se ett hjärta som inte slår. Det sitter djupt - minnesbilderna. Tro tro tro. 

Kram 

4 kommentarer:

 1. Jag har drömt att ni får en pojke! Vem vet 50% chans att det är rätt... :)

  SvaraRadera
 2. Tror att det ser jättebra ut ! Jag har aldrig velat kolla vilket kön barnet jag väntat har, jag tycker det tar bort lite av spänningen och inte känns rätt för min del. Men det är ju så olika. Lycka till !
  Kram/T

  SvaraRadera
 3. Vilket märkligt sammanträffande med RUL på precis samma dag. Synd att hen inte ville visa sig! Vi får se om det blir samma för oss om en vecka. Och såklart, underbart skönt att allt såg fint ut <3
  Kram

  SvaraRadera
 4. GRATTIS Anne och Krister till er älskade lilla flinga!!! Har väntat lite,med att kommentera.Men,nu kan jag inte hålla mig längre!Härligt,att allt såg bra ut.Kram från Ylva Berglund.(Agneta Frids väninna). :-D

  SvaraRadera