Konferenser och fester

Jag tog bort det förra inlägget. Jag har insett att jag vill hitta tillbaka till mitt sätt att skriva som jag gjorde förr efter Tusse dött, eller mitt sätt att skriva överhuvudtaget! Jag känner mig inte hemma här på bloggen längre och framförallt så känner jag mig för genomskinlig. Jag behöver mer integritet. Det är svårt att hantera oro och alla har sina olika sätt att göra det. Det finns bra och dåliga sätt. Jag har kämpat hela mitt liv med att hantera min oro/ångest och jag tycker jag har blivit mycket bättre på det.
Därför ska jag nu ändra skrivstrategi på min blogg!

Igår hade vi en fantastisk dag med många fina gäster här på konferens och ikväll blir det fest för Trönöföretagarna - så nu ska jag ner i köket och laga mat för fullt!


8 kommentarer:

 1. Hej!
  Ja, visst är det ju så att livet pågår alltmedan man hanterar sin oro och sorg. Och man är också mer än sin oro och sorg. En komplett, komplex och vacker människa.
  Hoppas ni får en fin fest!
  Kram K, som unnar mig ett härligt miljöombyte i Stockholm.

  SvaraRadera
 2. Vad betyder det för dig? Intigritet?

  För mig betyder det att vara sann mot mig själv. Många blandar ihop det med att vara privat och det finns inget som gör mig mer irriterad och säga att jag inte har intigritet.

  Jag tycker att du alltid varit sann iallafall.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack.
   Den här förklaringen integritet tycker jag om, och det handlar inte om att va sann eller inte.
   http://www.smer.se/etik/integritet/

   Radera
  2. Och särskilt den sista meningen tilltalar mig och jag vet mycket väl skillnaden på att vara för privat och ha integritet. Det är inte det jag pratar om.

   Radera
  3. Alltså att inte låta det jag gör gå ut över min självkänsla. :-)

   Radera
 3. Heja Anne,
  Ta ställning till sig själv och sitt eget jag är en viktig sak. Jag ser fram emot att fortsätta följa dig i din vardag. Och tänk, 169 dagar kvar <3

  Jag har lyssnat så mycket på Zaz då jag läst din blogg och vill "ge" dig en av hennes låtar. Den heter "Je Veux" och hon sjunger den med sådan styrka, känsla och med en glädje.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :-) jag är så glad att ha fått "lära känna dig" här i bloggvärlden. Synd att man inte kan se dina uppdateringar här i min blogglist, det är något som inte fungerar med det! Jag läser din blogg så ofta jag hinner med, för jag tycker mycket om att följa med i din vardag!

   Ska genast lyssna på låten av Zaz!

   Radera
  2. Det glädjer mig att du gillar min blogg och det passar ju så bra eftersom jag gillar din!
   Zaz är underbar

   Radera