Ett litet blinkande liv

Det fanns ett liv där inne. Ett litet blinkande ljus som pulserade av liv.

Läkaren förklarade att mina starka symtom i början kan ha haft med min egna gulkropp att göra. Det blev mycket hormoner som gjorde att brösten ömmade så. 

Graviditeten är väldigt tidig. läkaren daterade det till 5 +2. Det tyder på att det är ett av de donerade äggen som fäst. 

Fina ni, ni ger mig så mycket stöd. Det kommer bli en lång resa det här och det gäller att jag hittar ett sätt att överleva. 

Kramar från mig 
Anne

37 kommentarer:

 1. Åh, vad glad jag är för er skull! :-)

  SvaraRadera
 2. HURRA!!!!!!!
  Ett litet liv som ska växa sig större och starkare. Oj, så glad jag blev nu. Så mycket lycka ett sådant besked ger. Du kommer finna en väg att överleva, nu har du inte bara did själv att tänka på längre.
  HURRA, igen <3
  Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis! Så skönt att läsa!

  SvaraRadera
 4. Grattis!!Nu väntar långa månader av både oro o glädje. Nu hoppas jag du i samråd med personalen på mvc/ s-mvc kan få de kontroller du behöver för att du ska känna dig trygg. O att ni till våren ska få hålla ett syskon till Tusse i era armar.

  SvaraRadera
 5. Grattis! vad glad jag blir :-)

  SvaraRadera
 6. Förlåt att jag inte svarat på fb (hade inte dator och mobilen vill inte skriva den eländan). Men här är det blinkande vackra hjärtat :-) Det finns liv. Då finns det hopp :-)

  SvaraRadera
 7. Fantastiskt!! Är så själaglad för er skull!! <3

  SvaraRadera
 8. Ja, ja, ja!!!!! Så oerhört roligt! Har tänkt på er hela morgonen, nu är jag jublande glad för er skull! Kram

  SvaraRadera
 9. HURRA FÖR DET LILLA BLINKANDE LIVET!! Grattis <3 Åh vad nervös jag blev nu för vår skull när jag vet att det går att se ett tickande så tidigt.. Tänk om de inte kan se det hos vårt pyre?! Huva! Ja iaf, det var dig detta skulle handla om ;) Jag är så glad för din skull!

  Kram

  SvaraRadera
 10. Stort grattis =) =) =)

  SvaraRadera
 11. Åh så underbart! Grattis Anne!! Nu är vi ännu fler som går igenom detta underbara och utmanande svåra!

  SvaraRadera
 12. Så himla skönt att läsa <3 andas, njut och låt lyckan och glädjen visa er vägen på denna resa. Nuet får råda. Nu finns bara nu, ett litet frö växer i din livmoder. Ett litet steg i taget.

  SvaraRadera
 13. Vilken glädje! Förstår att oron inte är över, men det här är ett viktigt steg på vägen!

  SvaraRadera
 14. Så glad för er skull! Grattis till det lilla livet! :)

  SvaraRadera
 15. Varmt grattis kära du!! Jag är så glad för er skull!! Jag håller tummarna för er! Var rädda om varandra!! Kram Helena

  SvaraRadera
 16. Tjoooohoooo för den blinkande lilla stjärnan!!! :-D
  /"Blingbling"

  SvaraRadera
 17. Stort grattis! Så tidigt utslag på testet, det blir en stark liten en, detta! Jag känner för första gången på denna sida (har läst här ett par år) att det nu är er tur. Tror på det här! Stort lycka till!!

  SvaraRadera
 18. Stort grattis kära Anne! Det var fantastiska nyheter! Jag är så glad för din skull! Jag vet och förstår att oron lurar runt hörnet, så nu gäller det att hitta en så långsiktig plan som möjligt. Dels behöver du ju få täta kontroller och dels skulle du nog behöva någon att prata med minst en gång i veckan tänker jag. Du borde kunna få kontakt med mvc-psykolog, de är ju kunniga och vana att hantera den typen av oro som kommer av att förlora ett barn. Jag önskar dig så att få en så njutbar graviditet som möjligt!
  Stor glad grattiskram!

  SvaraRadera
 19. Blir det en flicka är ju Liv ett passande namn! Grattis

  SvaraRadera
 20. Grattis!! Jag tänkte på dig i morse när jag cyklade till jobbet! Håll hårt i livet, gravida kvinna!!!! SÅ spännande!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 21. Å, så kul grattis igen. Kram

  SvaraRadera
 22. Oj, så underbart, Anne! Ett stort grattis! Allt kommer att gå bra nu - tro det! En stor kram från Eva

  SvaraRadera
 23. Hurra! Åh, så glad jag blir! Kram

  SvaraRadera
 24. Åh! Jag blev så lycklig för er skull att tårarna sprutar här. Ett stort grattis och fortsatt lycka till. :D
  Kramar

  SvaraRadera
 25. Vad bra att det gick bra. Grattis.

  SvaraRadera
 26. Grattis! vad glädjande att läsa detta:)

  SvaraRadera
 27. Mina ögon tåras för jag blir så glad. Det blir en lång och bitvis väldigt jobbig resa men förhoppningsvis får lilla Tusse ett friskt, levande syskon i slutet av den!
  Kram fina Anne, jag blir så glad för er skull!

  SvaraRadera
 28. Grattis här med! Det kommer bli tufft och mycket oro men det slår ett hjärta! <3 och då är sannolikheten för missfall mindre har jag hört. Se till att få en ansvarig läkare och en ansvarig bm på spec, det hjälpte mig mycket. Stor kram från Elin

  SvaraRadera
 29. Vilket glädjebesked- grattis! Även jag blir riktigt rörd och minns tillbaka när vi såg albins lilla hjärta bulta på UL-skärmen. Det var då det blev mer verkligt att vara gravid! Förstår samtidigt att oror kan blanda sig in i glädjen. men glädjs kära ni, nu finns det i allafall ett hopp! kram Lena Thollander

  SvaraRadera
 30. Åh va härligt! <3
  /jakteneftertotallycka

  SvaraRadera
 31. Men GRATTIS! Nu är det på allvar, ett hjärta! Blir så glaaad!

  SvaraRadera
 32. Grattis! Glädjande besked. Kram

  SvaraRadera
 33. Hej
  Men nu hålls alla tummar för att det blir bra
  mvh BM

  SvaraRadera