2 delmål

I veckan är det två delmål som ska uppnås. På tisdag så är det gyn-besök och mätning av livmoderslemhinnan. På fredag ska vår donator göra sitt UL nr 2 och det hoppas vi ska visa på ett bra resultat. Ett bra resultat är naturligtvis att stimuleringen har gjort så att hon fått många äggblåsor. Vi hoppas ju att det ska bli några ägg. Efter UL ringer kliniken till oss och meddelar när ägguthämtningen blir. Förmodligen blir den på måndag om allt är som det ska. Det kommer innebära att vi åker om en vecka!

Idag har jag varit mycket piggare än på länge. Jag har också haft ett kärt besök sen igår kväll av en mycket nära vän! Vi har tagit en lång skön promenad, tränat mindfulnessövning och faktiskt slumrat samtidigt, hon i soffan och jag i fåtöljen. Vi har haft inspirerande samtal som gör att jag känner livet spira inom mig!

Krister och jag har också hunnit med en snabbvisit på ett bröllop idag! Vilken grej! En kvinna här i Söderhamn hade ordnat med massor av olika sponsorer som helt enkelt bjöd på ett helt bröllop till ett par på IOGT-NTO i Söderhamn. Vi stod för musiken under vigselakten. För paret var det en överraskning. Det var mycket roligt att få göra det för dem.  Vi spelade "Bröllopsvals från Hagen" av Stefan Andersson, den går alltid hem. Paret svängde sig ut i valsen efter ett tag in i låten. Härligt uppsluppet även om brudgummen såg oerhört nervös ut. Det hör kanske inte till vanligheterna att man dansar framme vid "altaret".
Utsikt på promenaden. Vitsippsbeklädd torparträdgård.

3 kommentarer:

 1. Spännande vecka! Lycka till!! Keep us posted :)
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Du finns i mina tankar nu framöver!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Framför allt ska vi hoppas på god kvalitet hos donatorns ägg. Jag hoppas och jag tror, hoppas och tror, hoppas och tror...
  Lyckönskningar!

  SvaraRadera