ÄD 1 Ruvardag 13 - mycket tveksamt

Först vill jag tacka er alla för era varma och fina kommentarer! Det är otroligt vilken uppbackning vi känner från er, både här på bloggen och på Facebook.

Tyvärr finns det stora stora tvivel för tillfället och kanske får jag ångra nu att jag testade så tidigt.
Testet jag tog i tisdags var med testlagrets test. Det var det sista jag hade hemma. Jag beställde nya och testade på nytt i dag på ruvardag 13. Tyvärr har inte strecket blivit något starkare över huvudtaget. Snarare tycker jag när jag ser på det med blotta ögat att det ser svagare ut.
Jag tog tillslut ett foto på alla stickorna och jämförde. Ni kan själva se här, det översta är från idag:
Jag tycker testerna borde har blivit något starkare i alla fall. Det finns risk för att det inte blir något av det här busfröet med andra ord. Nu gäller det att köra mycket ångesthantering här. Det kommer massor av folk hit i helgen på vår invigning av caféet och jag visste ju att det kunde bli så här. Nu gäller det att andas, släppa taget, låta allt har sin gång, den gång som universum vill att det ska bli. Jag kan inte göra något. Acceptera tillståndet. Inte döma. observera. Surfa på känslorna. Se om jag hittar lite gamla verktyg att ta fram. Jag får försöka öppna mig för all tillit som finns.

Tillägg lite senare på kvällen:
Anledningen till mitt tvivel är också det att jag började svettas så ymnigt natten till onsdagen och svettningar på natten associerar jag till misslyckat IVF. Det har varit så alla gånger det misslyckats för oss.

17 kommentarer:

 1. jag ser då ingen skillnad på strecken o färgen. så försök så gott du kan att koppla bort oron o njut av den kommande invigningen. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Carola, jag hoppas jag kan andas ut lite mer imorgon!

   Kramar!

   Radera
 2. I mina ögon är det översta starkare än dom andra. :) Jag har stort hopp. Men... Jag är väl införstådd med dina känslor och det är inte alls konstigt att du känner som du gör. Så det vill jag inte förringa det minsta. Men det finns fortfarande stort hopp fina vän.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är så himla skön Helena, Tack för ditt stöd!!!

   Radera
 3. Mina test såg också jättesvaga ut i början. Det är nu, en vecka senare som de börjar bli starkare. Jag tog då ett som var extra känsligt. Dina verkar vara testlagrets och de mäter 25 mIU/ml. Jag kan rekommendera Doc Morris tester som mäter 10 mIU/ml. Dessutom tycker jag också att översta strecket ser starkare ut än de andra och då är jag just nu inne på min dator som verkligen är KASS på att visa streck.

  SvaraRadera
 4. I mina ögon är det översta starkast! Men vet hur man inte vågar hoppas.. Jag tror och hoppas du är gravid! Kanske kan vara bra med lite gäster o annat att tänka på under helgen med! Håller tummarna stenhårt!!!!!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas verkligen ni har rätt. I verkligheten ser strecken svagare ut än på bild... TACK för dina tummar!

   Radera
 5. Fast det är ju precis osm du säger TVEKSAMT, ta inte ut något i förskott - varken positivt eller negativt. Jag hoppas fortfarande för er!!
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Åh, jag har missat! Grattis, även om jag förstås förstår att ni inte vågar tro och hoppas. Översta strecket är absolut inte svagare än nåt annat, och det är åtminstone starkare än den understa. Tänker på er! Krm!

  SvaraRadera
 7. Roger säger att det tog veckor innan strecken blev tydliga för oss.

  Hutlöst mycket kram!

  SvaraRadera
 8. Jag ser absolut ingen skillnad på strecken! Släpp, andas och var den underbara DU! Jättekram och styrka!!! Helén

  SvaraRadera
 9. Jag tycker det översta absolut ser starkare ut, det ser ut att bli tydligare för varje test, vi hoppas och tror stenhårt på erat busfrö Anne! Kramar och sol från Weronica.

  SvaraRadera
 10. Har du testar Clearblues digitala test?

  Jag hoppas att du fortfarande är gravid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag har inte det. I morgon ska vi testa klinikens test och den mäter 20mIU/ml. Vi får se. Jag är skeptisk som sagt...

   Radera
 11. Jag tycker också att det översta är starkast. Hoppas och fortsätter tro!
  Stor kram!

  SvaraRadera
 12. Även jag tycker att det översta är klart starkast, men även om det inte vore det är det ett positivt test och teststyrkan är inte helt att lita på. Men jag förstår din oro, verkligen, och hoppas att du får lite annat att tänka på i helgen liksom ett tydligt utslag med klinikens test. Hoppas också på tydliga graviditets symptom, men de brukar väl oftast dyka upp runt V6-7. Varm kram till dig! Vi4

  SvaraRadera