Tro inte - om vår kärlek och förlusten av ett efterlängtat barn

Jag har gjort ett bildspel idag med en låt som vi spelade in sommaren 2011. Låten skrevs av Urban Dahlenlund morgonen den dag som Tusse begravdes. Det är jag som spelar flöjt, Krister gitarr, Rune Fridh spelar kontrabas och Christer Melander, dragspel. 13 kommentarer:

 1. Lilla Tusse Tussilago, ibland känns det faktiskt overkligt att de små små kistorna innehåller barn - att barn kan vara döda - fast det är en värld jag någonstans äntrat med vad jag tror varit öppna ögon. När förståelsen vad det innebär, att små händer kan sluta vifta och bli kalla (för bara i de små detaljerna går verkligheten in), svindlar tanken igen som om det var första gången. 2 år är kort tid att ändra hela livsnerven, men ibland är ett ögonblick en hel livstid fryst i ett enda andetag. Och jag har inte ord att uttrycka mig...

  Sometimes love is for a moment,
  somtimes love is for a lifetime
  Sometimes a moment is a lifetime

  SvaraRadera
 2. Så oerhört vackert och lika smärtsamt! Önskar er alla lycka i framtiden fast jag inte känner er. Milsvid kram!

  SvaraRadera
 3. Fy vad världen är orättvis!! Ni ska veta att jag håller tummar och tår att eran underbara fina Tusse ska få bli storebror en dag!! Kram <3

  SvaraRadera
 4. Fin film o vacker musik, tårögd ! Sorgen finns men oxå kärleken o lyckan att ha varandra, gick inte att ta miste på ! Önskar Er all lycka i framtiden. Kramar från mitt <3 till Era <3 Mvh Marie

  SvaraRadera
 5. Tårarna flödar, såsorgligt...

  All kärlek till er fast jag inte känne er.Johanna

  SvaraRadera
 6. Tårarna flödar, så sorgligt....fast jag inte känner er.

  All lycka till er. johanna

  SvaraRadera
 7. En helt fantastisk liten film du gjort Anne. Vacker musik och du på flöjten, underbart att se er alla tillsammans. Du känner inte mig och jag har aldrig kommenterat innan. Jag önskar er all lycka och hoppas, hoppas, hoppas att allt kommer gå bra i Finland. Kram från Eva!

  SvaraRadera
 8. Åh, fina Anne... Det var det vackraste jag sett. Och samtidigt det mest sorgliga. Men er kärlek går verkligen igenom skärmen, man kan nästan ta på den. Var rädd om varandra och kärleken. Och lille, fina Tusse, som aldrig fick lära känna sina underbara föräldrar. Så fel...:-( Varma kramar från Lillstint.

  SvaraRadera
 9. vilket vackert klipp!/s

  SvaraRadera
 10. Hej
  Jag känner med er och blir berörd, hoppas ni får uppleva lyckan att få ett småsyskon till Tusse
  MVH BM

  SvaraRadera
 11. Underbart vackert samtidigt så sorgligt men ljuvlig minnesfilm <3 Kram och hälsning Ulrica. All lycka till med Finland.

  SvaraRadera
 12. Tårarna bara rinner! Jag förstår inte.. VARFÖR fick inte Tusse leva? VARFÖR ska något barn dö? Jag fattar verkligen inte vad meningen med det är. Nej, det finns förstås ingen mening. Jävla skit. Kramar i tusental!

  SvaraRadera