Kärlek - Till minne av Tusse

Paulo Coelho skrev: Din kärlek har räddat mig och fört mig tillbaka till mina drömmar.

Så känns det när jag tänker på den kärlek jag känner för Krister. En av de stora drömmarna var att få ett barn. Det fick vi, vår älskade älskade son. Det blev också en av de största sorger jag känt i mitt liv. Men jag har vågat fortsätta drömma. Jag har vågat fortsätta hoppas. 

Idag skulle Tusse ha blivit två år.

Mina två stora kärlekar! T-shirten Krister har på bilden, råkade han idag sätta på sig utan att tänka på att det var just den han hade när Tusse kom till världen.


10 kommentarer:

 1. Jag behöver inte skriva mer än vad jag har skrivit. Jag hoppas att du känner. <3 Hela jag är med dig och er just idag. Inifrån och ut.

  SvaraRadera
 2. Anne & Krister, all min kärlek till er <3

  SvaraRadera
 3. Anna-Maja Hed Engblom19 april 2013 kl. 14:51

  2 år redan, tiden går så fort men ändå inte på nått sätt, fortfarande undrar jag ibland hur våra kära barn skulle varit idag. Följer dig här på sidan och varje gång jag ska gå in och läsa hoppas jag att du skrivit att du blivit gravid. Jag har inte tappat hoppet för er. Många kramar

  SvaraRadera
 4. Grattis till 2 år som mamma och pappa till ert lilla mirakel! Det är så sorgligt att han bara är med er som minnen, bilder och känslor. Vill så gärna tro att han är den finaste lilla ängeln som finns, leker och mår bra, precis som vilken annan tvååring som helst där han nu är...
  Ett lass styrkekramar!!!!

  SvaraRadera
 5. ♥ vilken fin bild.

  Tänker på er.
  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 6. Tänker på er! Kram E

  SvaraRadera
 7. All kärlek på denna vackra dag, den dag när Tusse-pojken firar födelsedag. 2 år är så oändligt lång tid. Och så oerhört kort tid att ha älskat ett barn man kommer att älska hela sitt liv. Grattis fina Tusse!

  SvaraRadera
 8. En sån vacker bild, och så ont det gör när man förstorar upp den:(
  Kramar till er <3

  SvaraRadera
 9. Åh, Tusse!!! Jag börjar gråta när jag läser och ser detta! Jag hoppas verkligen innerligt att han får ett levande syskon snart! Kram!!

  SvaraRadera