Sömnstörningar RD5-RD6

Jag har inte kunnat sova inatt. Jo två timmar ca men vaknade vid tre och har inte kunnat somna om sen dess. 

Ägnat mig åt grubbel. Funderat över gonapeptylsprutan. Läst cirka 10 ggr i Fass om den och som vanligt står det om massor av biverkningar. Bland annat sömnstörningar. En annan biverkan är missfall!!! Men man tänker ju att en ÄD-klinik inte ger en spruta till någon som nyligen gjort FET och den sprutan kan orsaka ett missfall??

Som tur är ska jag inte jobba idag. Det vet jag inte om jag klarat med två timmars sömn. Däremot ska jag träffa min psykolog för sista gången, tyvärr. Jag blev tilldelad 15 timmar och dem har vi nu avverkat. 

Gårdagen innehöll fantastisk kräftmiddag, hormonstörningar i form av gråtattacker, fnissattacker, ilska-sån där jag liksom känns som jag ska sprängas /- myrkrypningar i hela kroppen, översvallande kärleksrus och en dag som avslutades med hembakat bröd hos fina Maria. Vi försökte oss på att repa efter det men det gick absolut inte. Jag hade inget tålamod. Allt kändes bara fel i kroppen. 

 

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Jag fick också ta gonapeptylsprutan då jag gjorde IVF i Åbo. Var skeptisk till det då jag inte hört/läst om det tidigare, men nu sitter jag här med mitt mirakel på bröstet! :)

    Önskar er all lycka, hoppas innerligt att My och Mumrik stannar! Kram från Anna

    SvaraRadera