Den egentliga testdagen

Otroligt. Idag skulle vara den egentliga testdagen med klinikens test och jag tycker det känns som det gått en evighet sen förra tisdagen då jag tog det där CB-testet. 

Jag tog ett till CB-test idag med veckoindikator och hade hoppats på att få 3+ på den idag men det står fortfarande 2-3 veckor. Jag hoppas det inte indikerar att något är fel... Någon som varit med om det? 

Jag tycker att jag hade mer symtom förra veckan än vad jag har nu så idag känns det lite oroligt. 

Jag önskar så att jag hade fått ta några blodprover med några dagars mellanrum så att jag fick se hur det utvecklar sig men det är ju det här med att tjata till sig saker hela tiden. 

Vi ska få göra ett ultraljud på tisdag nästa vecka och det är väldigt tidigt. Vi kommer förmodligen inte se ett hjärta då men förhoppningsvis ser läkaren om det är ett foster på gång och att det är rätt storlek för den tiden. 

En evighetsvecka kvar. 

13 kommentarer:

 1. Hej! Har följt din blogg ett tag men varit dålig på att kommentera. Vill bara skicka massa lycka till-hälsningar och kramar till dig! Jag håller tummar och tår för att allt går bra!/N

  SvaraRadera
 2. Vill även jag passa på att lyckönska. Min stegring var också rätt seg i början, vill jag minnas, så jag hoppas att det inte är någon fara. Jag ringde min läkare till och med som sa att jag ska ta det lugnt och inte lita blint på veckoindikatorn. Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej... Ruvartiden och väntan till. Ultraljud är en plåga... Man kastas mellan tvivel och hopp hela tiden.. Det går inte många stunder då msn inte känner efter hur man mår, söker symtom, förändringar i symtom... Det spelar ingen roll att man försöker ignorera man känner hela tiden och hela ens väsen bara skriker att man vill vara gravid å att det måste gå den här gången.. Håller alla tummar för er!!! // Karin

  SvaraRadera
 4. Jag har precis blivit lugnad vad gäller den där veckoindikatorn.. Jag mätte nämligen "gravid vecka 2-3" dagen innan min beräknade mens, vilket ju var heltskumt! Några dagar senare fortfarande samma resultat.

  Man kan ju ha mätt precis i början av vecka 2 och då är det förstås rätt långt till 3+. Dessutom skapar vi olika mycket hormon, testet mäter en slags generell nivå som kanske inte motsvarar just din och min - utan att det är något fel menar jag!

  Jag blev tillsagd att ta det med en nypa salt och njuta, så jag sprider vidare de lugnande orden! :)

  Vi borde ligga väldigt lika du och jag va?!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det Karin som
   Jag mailat med? Tack för dina lugnande ord!! Det var mycket skönt att få ta del av. Kram

   Radera
  2. Nej vi har aldrig mailat :) Du svarade på min kommentar i ditt förra inlägg (jag var förvirrad över vad du menade med ägg hit och dit;) Du konstaterade att vi också försökt länge. 2 år. Du berättade om Tusse. Någon dag senare testade jag positivt :)

   Kram

   Radera
 5. Precis som någon annan skrev, du kan väl vara mitt mellan två veckor eller låghormonare, segstartad till en början. Skönt att du får göra tidigt Ul ändå. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan absolut va så att det var v 2 när jag tog testet förra veckan. Men någon låghormonare kan jag nog inte vara eftersom jag fick ett tydligt plus redan 5 dagar efter insättning eller om det är mitt egna ägg så var det ju på ÄL + 13.
   Tack för dina lugnande ord!!

   Radera
 6. Håller tummar och tår för er.kram

  SvaraRadera
 7. Håller tummarn för att det ska gå bra denna gång. Kram Lilian

  SvaraRadera
 8. Så skönt att höra. Hjärtat kan de se från vecka 7 ♡

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om det är mitt egna ägg som fastnat i livmodern så är jag i v 7 från nästa vecka men är det minimumrikarna så är jag bara i v 5 nästa vecka... <3

   Radera