6 mm endometrium och 5 km jogging

Som rubriken lyder så visade VUL en 6 mm livmoderslemhinna idag på CD 12. Det är aningen tunt. Jag får knapra i mig dubbel dos östrogen på kvällen. Puh. Jag som trodde jag fått för mycket redan. Hoppas nu slemhinnan växer på sig lite till på tisdag. Jag frågade läkaren om han kunde se om jag hade haft ägglossning jag hade en follikel på 15 mm. Hm.. Han sa, men det är väl inte så viktigt nu! Han anar inte!! Det var positiv LH test i lördags. Vi satsar på en ÄD-bebis och en genetisk. Eller som vi skojar om. Det blir säkert trillingar!

Ikväll tog vi en joggingrunda. Jag blev förvånad att jag klarade 5 km i ett sträck. Blev knappt trött. Kanske är det kortisonet som gör det eller så har jag en fantastisk kondis. 

14 kommentarer:

 1. 15 mm är ju bra! Åh, vilken kul grej att ni kör och satsar på "dubbelt upp" (eller så kan det ju faktiskt bli fler som ni skojar om...vem vet!)! Härligt - hade själv gjort likadant! :-)

  Tror du har en alldeles förträfflig kondis, något annat kan det nog inte bero på! ;-)

  /"Blingbling"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vad gullig du är! Jag trodde en follikel behövde vara runt 20 mm för att innehålla ett moget ägg och brista...

   Radera
  2. Nä, det är inte vad jag har hört. När jag var på VUL på dag 13 i cykeln så fanns det en follikel som var 13,5 mm och läkaren sa att det är normalt för dag 13. Så han sa inget om att det var litet inte. Sedan antar jag att den växte ytterligare några dagar för att ÄL var inte förrän på cd 16 eller så. Hade du en på 15 mm under dag 12 - ja då är det ju bra! :-)

   /"Blingbling"

   Radera
  3. Jag är ju lite knäpp. Jag har ju glömt att berätta jag hade Lh-stegring i lördags så den var 15 mm när den skulle lossa!

   Radera
  4. Men jag skrev ju det i inlägget ser jag nu :-D

   Radera
 2. Vad spännande att ni är igång igen. Och så klart blir det trillingar :-D

  Kram

  SvaraRadera
 3. 6 mm blir du gravid på-lätt.
  Min var ju på fyra. Superkondis!
  Trillingar! Lätt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. 4?? Trodde din var på 6 med. Läkaren som undersökte mig igår menade att det kan bli en graviditet när man har en slemhinna på 6 med. Det är ju så mycket mer som ska stämma. Men sen borde den ju växa till sig också på en vecka???

   Radera
  2. Ja, det blir väl bra med trillingar ;-)

   Radera
 4. Spännande! Från en som inget vet, vad är önskvärd tjocklek på slemhinnan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. De vill helst att den ska vara runt 9 mm. :-)

   Radera
 5. Håller tummarna här! Och är aningen avis på din kondis ;)
  Miljoner kramar!

  SvaraRadera
 6. Håller tummarna hårt för Er! Superkondis är vad du har :). Kram Ulrica

  SvaraRadera