Uppdrag i vårt hus

I morse ringde telefonen från dolt nummer. Det var en chef över en enhet på Hudiksvalls sjukhus och hon ville gärna ha konferens i vårt hus med 100 av sina medarbetare. De ska ha verksamhetsplanering. 50 personer den ena dagen och 50 personer den andra. Jag stammade lite och blev lite paff över hennes förslag men det var ju jag som skickat ut reklamen till henne men egentligen i ett annat syfte att få göra en annorlunda lunch på min systers café. Eftersom de åker från Hudik så tyckte de att det passar mycket bättre att komma till oss i Trönö.

Sagt och gjort. Nu är det bokat. I mars. Det innebär att vi har en hel del att göra för att kunna ta emot dem då och skapa en trevlig dag för dem. De ska få fika, lunch, underhållning och musiktävling!

Det pulserar inom mig av idéer men även lite rädsla att något ska gå fel eller att vi inte ska hinna få ordning här.

Vi behöver fixa ett lån för att kunna iordningställa lokalerna på nedervåningen, därför har jag fått en tid på en bank på fredag i nästa vecka! På måndag börjar jag även ett nytt jobb.

På graviditetsstickan intet nytt... denna månad med pergotime gav ägglossning men inget guldägg.

1 kommentar:

  1. Va roligt att pyssla och fixa i ordning. Då har ni verkligen något roligt att se fram emot. Jag är säker på att gästerna kommer få en fantastisk vistelse hos er. Härligt med underhållning och god mat!

    Kram!

    SvaraRadera