Choklad

Min hud luktar choklad efter dagens bad med chokladtvålen. En fantastisk produkt gjord för att verkligen vårda sig själv. Idag har jag varit med en kvinna som väglett mig in i omsorgens värld. Kvinnan heter Lisa och jag förstår nu hur mycket vi kvinnor kan göra för varandra! Hon håller på bland annat på med massage och här kan ni få veta lite mer om henne! Vi behöver beröring och kan vi inte få det av en man så kan vi få det av varandra med den omsorg och kärlek som bara en kvinna kan ge till en kvinna. Bara att få känna att någon finns där när gråten vill ut, någon som finns där väldigt nära och som stannar kvar.

Jag har fått något mycket unikt idag, jag har fått ta emot en gåva som jag aldrig fått i mitt vuxna liv. Det jag inte fick i min barndom går inte att få längre men jag kan söka mig till sammanhang som vuxen där närvaron, omsorgen, kärleken, närheten och förmågan att ge till någon annan det den behöver.

Tack fina Lisa!

3 kommentarer:

 1. Vad härligt Anne, att Du fått känna den närhet som Du behöver.

  Att kunna känna sig trygg med någon, så att den personen också stannar kvar trots att man är ledsen är det bästa läkemedlet.

  Varma kramar!

  SvaraRadera
 2. Du skriver: Vi behöver beröring och kan vi inte få det av en man så kan vi få det av varandra med den omsorg och kärlek som bara en kvinna kan ge till en kvinna.

  Jag undrar: Är det verkligen i könet det ligger? Jag vägrar tro det. Jag älskar själar, människor och har aldrig kunnat urskilja och dela upp enbart på grund av vilket kön personen i fråga har.

  Pratar vi sex och köttsliga lustar så är det ju skillnad rent anatomiskt, men för mig på ett rent mänskligt plan så har jag aldrig känt den skillnad som du beskriver.

  Omsorg och kärlek hoppas jag är universiella egenskaper.

  Jag är glad att läsa att du fått den närheten. Den som vi alla behöver för att växa.

  Allt gott!
  Jerry

  SvaraRadera
 3. Hej min vän!

  Om Du vill lägga upp ett YouTube-klipp i Din blogg ska Du inte kopiera länkadressen utan klicka på det lilla kugghjulet till höger om inbäddningskoden (ligger under länkadressen)och välj om Du vilken storlek Du vill ha på klippet och om Du vill ha en ram runt samt vilken färg. När Du gjort det så kopierar Du hela inbäddningskoden, så lång den är, och klistrar in den i html-fliken när Du skriver Ditt inlägg.
  Lycka till! Hör av Dig om det inte funkar.

  Varm kram!

  SvaraRadera