Något nu

Står åter med funderingen, att ta stöd och hjälp genom medicinering. Ibland blir det för svårt att hantera tillstånd bara genom att andas och acceptera. Just nu är det bara för skört och ett gungfly och ett kaos av olika känslor och tankar. Kommer under denna lördagskväll besöka en läkare för ett samtal kring detta med medicin. Därefter ska jag bestämma mig. Något behöver ske nu, för att jag ska ta mig vidare. Jag känner mig lite besviken eftersom jag hoppades kunna bryta mina invanda mönster på egen hand utan medicin. Jag har haft stora förhoppningar men något inom mig är för skört och gör att jag hamnar i samma hjul hela tiden. Jag tror jag behöver bryta det nu. Inte ens min annars kreativa förmåga kan ta mig ur detta tillstånd.

Ska bli intressant att se om det leder till något nytt om jag nu bestämmer mig för att ta några månader av medicinering.

Med stor förhoppning och tillförsikt - in i nuet - där jag hoppas kunna vara och känna ro, för att sedan kunna ta tillvara livet och mig själv med alla goda egenskaper jag har, för att kunna dela med mig till andra också!

Stor kram till er alla där ute i bloggosfären!

4 kommentarer:

 1. Stor kram till dig Anne! Jag hoppas du får kloka råd av någon du kan lita på.

  SvaraRadera
 2. Vill skicka dig en tanke och en kram!

  SvaraRadera
 3. Varma kramar Anne!

  Jag hoppas att Du tillsammans med någon klok medmänniska kommer fram till något som känns bra för Dig.

  SvaraRadera