Tidningsartikel och webbreportage - Gefle Dagblad

Igår var GD hit och gjorde Webb-TV och skrev en artikel som publiceras i den lokala tidningen idag. Det kändes bra att få vara med eftersom vi efter Tusses död var med i tidningen och berättade om det som hänt med honom. Vi fick en  jättefin present till Klara (det framgår ju nu ändå offentligt vad hon heter i reportaget...) av journalisten som var samma som gjorde reportaget 2011. Det var betydelsefullt för henne med att få skriva om oss nu efter den sorg och kamp vi fört några år nu.


Vi är fortfarande kvar på BB. Jag har nu bröstmjölk och nu tränar vi på att få henne att suga ordentligt!

Klicka HÄR för att läsa artikeln!15 kommentarer:

 1. Åh Anne. Gråter floder när jag ser filmen. Denna sorg, denna oro. Denna lycka. Ibland är det så mycket känslor samtidigt att det är svårt att fatta hur man ska kunna härbärgera dom. Vad starka ni är som orkar berätta. Och vad bra att andra får ta del av den berättelse som vi änglaföräldrar bär på. Stor kram!! K

  SvaraRadera
 2. Tårar.. Så fint. Duktiga ni är som gör denna film. Fantastiskt.
  Njut nu. Kram Ulrica

  SvaraRadera
 3. Tårarna rinner ner för mina kinder. Så vackert. Så fint namn er dotter har fått. Kramar

  SvaraRadera
 4. Fina, fina ni! Kommenterade inte förra inlägget, så krångligt från mobilen, men jag tycker det är jättebra att ni är kvar på BB tills ni känner er trygga med att lilla Klara får i sig mat som hon ska och går upp i vikt. Med Noah var vi kvar på BB i en vecka (han fick gulsot och jag var rätt påverkad efter förlossningen) - vilket var jätteskönt. Då hann vi i lugn och ro få igång amningen och få svar på alla frågor som vi nojjiga förstagångsföräldrar hade. Med Neo var det lite annorlunda. Jag ville bara HEM, och vi åkte så fort det var praktiskt möjligt (efter 1½ dygn). Kramisar och stort, stort grattis igen!

  SvaraRadera
 5. Åh vad fina ni är allihop! Jättekul att se reportaget och även fast jag aldrig träffat er så känns det ändå som jag känner er på något sätt... Hoppas att ni snart får komma hem och att allt kommer igång som det ska med rutiner och annat.
  /"Blingbling"

  SvaraRadera
 6. Alltså... så gudomligt söt! Äntligen, ä n t l i g e n!!! Så fint att faktiskt få träffa dig i levande livet och få se lilla underverket. Klara! Stor kram igen!

  SvaraRadera
 7. Blir så rörd! Ni är så fina och Klara är helt underbar. Stort grattis till er igen. Kramar

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 9. Grattis. Vilket liten goding o härligt par ni verkar vara. Vet precis hur ni känner då jag själv gick igenom det svåra med att förlora ett barn 2011. Nu väntar jag andra barnet men jag slutar inte oroa mig för det. Det är så blandade känslor, men jag önskar er ett lyckligt liv med lilla Klara :-)

  SvaraRadera
 10. ÅÅ hon är helt bedårande, helt underbar!

  SvaraRadera
 11. Klar, lilla fina Klara!

  SvaraRadera
 12. Lilla fina Klara! Så underbart söt hon är. Kram Eva

  SvaraRadera
 13. Så fina ni är alla tre! Jag sitter här med ett mirakel på fyra månader och kan bara säga att en ny tillvaro och en ny tid är här...Det är verkligen något alldeles särskilt att få komma hem med en pytteliten nyföding. Är så glad för er skull och tack för att ni delar med er. Kram

  SvaraRadera
 14. Du är fantastisk! Ni är fantastiska!!! Att ni aldrig gav upp!! Åhh, jag blir så rörd. Så fin hon är!! Så fin du är! Du strålar! Grattis till Tusses lille syskon!!

  SvaraRadera
 15. Vilken rörande film med er. Kramar

  SvaraRadera