UL inbokat igen

Jag ringde gyn och fick en tid i morgon kl 13. De har gravidmottagning där på torsdagar verkar det som och då är det liksom drop in. Många är där för just blödningar i tidig graviditet och de kollar också om man har en infektion och var blödningen kommer ifrån.

Jag tog inget progesteron igår kväll. Enligt Åbokliniken skall jag sluta med det idag och idag är blödningen lite mer och sådär som det kan se ut vid mens nästan. Det kan vara så mycket det beror på. Det kan bero på sköra slemhinnor, det kan vara en så kallad genombrottsblödning, alltså en blödning man får när man egentligen skulle haft sin mens, det kan ökas på i och med att jag tar Trombyl och fragmin, det kan vara ett begynnande missfall...

Nu är det frågan om jag ska ta progesteron ikväll igen... jag kanske behöver det då eller så är det redan kört och då är det ju ingen mening med att ta det. Usch. Känner mig ganska nere nu. Vi var till barnmorskan. Fått tid hos en läkare nästa vecka då vi kan planera framtiden och vi har fått tid för RUL. Tog blodprover och blodtryck, vikt m.m. Men oron håller nu sitt grepp om mig tills i morgon kl 13 då vi förhoppningsvis får se Flingan leva.

8 kommentarer:

 1. Följt dig ett tag. Håller tummarna att allt är som det ska. Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vad jobbigt att du får utstå såna här onödiga dumheter som blödning.. :( Jag håller tummarna för att det är som det ska med Flingan imorgon <3
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Förstår din oavbrutna oro kära du! Jag skulle känna samma sak! Skönt att du får komma på ultraljud imorgon. Hoppas hoppas hoppas att det bara är sköra slemhinnor eller något annat normalt!
  Stor styrkekram

  SvaraRadera
 4. Jag håller tummarna så hårt jag bara kan att allt ser bra ut imorgon. Bra att ni kollar upp det.
  Kramar!!!

  SvaraRadera
 5. Jag små blödde från och till fram till vecka 25 pga låg sittande moderkaka.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej Ja även jag hoppas förstås att det ska bli ett positivt besök och svar för er i morron
  Mvh BM

  SvaraRadera
 7. Ovissheten alltså, förstår att det känns väldigt läskigt och obehagligt. Men bra att ni får UL imorgon, jag håller tummarna hårt för att allt är som det ska!

  SvaraRadera
 8. Jag gick på fragmin (2500ie), barnalbyl och progesterall och fick också små blödningar. Den ångesten alltså :( Men det gick ju bra, närmar mej bf nu. Jag tänker på dej kl 13.

  SvaraRadera