KUB - resultat (13+3) Förunderligt stort och känslosamt

Vår fina lilla Flinga. Vinkade och vinkade till mig som om hen försökte säga:
- Mamma, jag är här, du kan vara lugn, jag lever, tror du mig inte? Jag vinkar några extra gånger då så hoppas jag du inser det... Jag såg, jag tittade, jag fascinerades men jag kan inte riktigt uttrycka känslor märker jag. Det är för stort för att inse och för skört för att ta för givet.

Jag filmade några sekvenser och skickade till Krister. Flingan vinkade faktiskt flera gånger till sin pappa med. Förra gången vi gjorde KUB med Tusse hade vi en risk på 1/6052 vilket var väldigt väldigt bra för min ålder. Jag var då 39 år. Denna gång hade vi 1/803. Det är också bra för min ålder nu. Jag är ju snart 43 år. Det är en väldigt låg risk med andra ord att Flingan har någon kromosomavvikelse. 
Barnmorskan mätte till längden 76 mm och daterade Flingan till 13+3 idag precis som jag själv har räknat ut - exakt efter ägglossningen! Det är så oerhört att det blev så här, fattar ni? Det är mitt eget ägg som blivit lilla Flingan! Tusse kommer med största sannolikhet få ett helsyskon! 

Efteråt var jag så sugen på att köpa en liten body på affären. Jag klämde på det mjuka fina ekologiska materialet, det var en uggla på framsidan bl.a. och några till skogsdjur. Jag tittade lite till och drömde, men kände ändå tillslut att det är för tidigt. Jag tänker att vi kan vänta tills efter rutinultraljudet 25 nov.  


20 kommentarer:

 1. Åå så glad över din lilla/lille Flinga! Underbar video som man kan titta på om och om igen :) Helt fantastiskt! //"Varg77" från Familjeliv :)

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till er! Underbara nyheter!! Flingan kommer få så många bodys från när och fjärran så ni kommer drunkna i dem ;).
  Hälsa Flingan från mig!!! (Du inser väl att detta barn kommer heta Flingan hela sitt liv. Världens finaste smeknamn!!)

  SvaraRadera
 3. Sitter med jackan på i ett varmt kök, godis till kvällens film är inhandlat för de sista 30 kronorna, hunden står och flåsar mig i nacken och jag håller kopplet i ena handen... Men jag bara måste titta in här på "Anne utan e"s blogg och bara se hur det har gått för dig idag. Och jag menar TJOHOOOO!!!!!!!!! Hen vinkar, bubblar runt och har det toppen i din prima mage <3
  Jag som kände mig lite nere alldeles nyss blev helt plötsligt på så mycket bättre humör. Flingan visar på styrka och livsglädje, lyckliga hen som har dig till mamma och Krister till pappa.
  Nu måste jag sköta min roll som hundägare och ta en tur.

  Så skönt för dig Anne, så fint och bra. Lev på detta ett tag, innan nästa orosvåg sveper in - för de gör ju det, orosvågorna...kommer och går. Men nu, nu är det glädje!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh, vad skönt! Grattis och lycka till!
  Kram
  Veronica

  SvaraRadera
 5. Härlig, underbart!! Så glad för er skull!! Kram Maja

  SvaraRadera
 6. Åååå så fint att se! Köpte själv film när vi gjorde KUB och det är så fantastiskt. Grattis vill jag säga igen! Hurra! Jippie! Ja allt gott man kan ropa! Detta blev just en extra fin kväll. Kram!

  SvaraRadera
 7. <3
  Va glad jag är att allt gick så bra!!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Åhh Anne! Så otroligt glad och lättad jag blir! Grattis! Helt underbart ju! Jippi jippi :-) stora, stora kramar från Lillstint

  SvaraRadera
 9. Så härligt att se din lilla Flinga vinka! Är så glad för er skull... Är också glad och tacksam för att Du delar med dej!
  Kramar, Maggan

  SvaraRadera
 10. Härligt!
  Och grattis så klart!

  Kram

  SvaraRadera
 11. Åh heja Flingan! Vad fantastiskt med ett lyckat KUB <3 Kram

  SvaraRadera
 12. Så fantastiskt underbart att höra att det gick bra på KUB:en. Har följt din resa under en tid, dock utan att kommentera. Blir så lycklig över de goda nyheter som du och din man fått att tårarna trillar. Minns också just den där känslan av förunderlig lycka blandad med gnagande oro som undersökningarna för med sig när man har fått kämpa för att komma dit (även om jag inte har varit med om det ni har, utan "bara" fått kämpa med ISCI).
  Tusen lyckoönskningar till er! Jag forsätter att följa resan.
  Kram
  Marianne

  SvaraRadera
 13. Vad skönt att allt såg bra ut! Och vilken underbar video! Jag är så glad för er skull! Kramar

  SvaraRadera
 14. Jag tänkte igår skriva: "Vi vill se Flingan vinka! Vi vill se Flingan vinka!" (i hejarklacks takt), men det behövde jag inte skriva....Flingan uppfattade min tanke ändå ;-)
  Härligt att allt är bra och att det verkar vara eget ägg som tagit fart, lite extra kul är det ju då :-)
  Kram från "Blingbling"

  SvaraRadera
 15. UNDERBARA NYHETER!!! Jätteskönt att allt såg bra ut!
  kramis

  SvaraRadera
 16. Fina Anne! Underbart att se. Kram Eva

  SvaraRadera
 17. Åh, jag blir alldeles tårögd av ditt inlägg. Alldeles, alldeles fantastiskt!

  SvaraRadera
 18. Härlig! Underbart! Så glad för er skull! Lova vara rädd om dig! Du bär på det finaste, Flingan!! Kram Maja

  SvaraRadera
 19. Underbart att se! All fortsatt lycka! Kram Ulrica

  SvaraRadera
 20. Men titta! Där var ju en liten flinga! Värmer så att se det. Kram

  SvaraRadera