Fosterrörelser

Igår när vi satt och åt middag tillsammans, jag och mina arbetskamrater så hände det! Det har ju hänt innan med men inte i närheten av det jag kände igår! Riktigt tydliga fosterrörelser. Tre buffar i livmodern. Tre underbara minibuffar. Jag fylldes av en obeskrivlig lycka. Just nu behöver jag inget annat än Kristers ständiga aldrig sinande kärlek och de små härliga buffarna! 

Tack JQ för tipset om blodbröd. Hittade inget som hette exakt det, men paltbröd hittade jag. Det är blod i det :-)

Jag tror att min idoga järnpåfyllnadskampanj gett resultat. Jag känner mig aningen piggare. 

Angående DNA på barnet så ser jag ingen anledning att vi skulle få betala det. Tror nog de gör det när Flingan fötts. Kan nog be dem ta blod från navelsträngen. 

Vickan, Flingan är ett superbt smeknamn men kanske svårt att använda om det blir en pojke... Men blir det en flicka finns det ju chans att hon får leva med det smeknamnet ett bra tag, ja :-) 

11 kommentarer:

 1. Jamenvisst, paltbröd heter det ju egentligen :) Har du smakat ännu? Rätt gott med smör. Men skönt du redan fått upp värdet, man mår så mycket bättre då.

  Och UNDERBART med fosterrörelser! Vilken fin helg det blir :) Förstår precis din känsla av att endast behöva "Kristers ständigt aldrig sinande kärlek och de små härliga buffarna". Äntligen Anne, äntligen! Vilket fint år även 2014 ska bli.
  Helgkramar!
  /Jeane

  SvaraRadera
 2. Ååååh vad underbart att läsa om Flingans rörelser. Jag längtar efter den upplevelsen!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh fina Anne! Vad kul att läsa detta! Sköt om dig och lilla/e Flingan. Kramar!

  SvaraRadera
 4. Så härligt med Fosterrörelser. hoppas jag också att jag känner så småningom!!
  ha en fortsätt bra färd :-) Kram

  SvaraRadera
 5. 178 dagar kvar, fantastiskt Anne :-)
  Då jag tänker på min graviditet så är det just fosterrörelserna jag saknar. Det var verkligen något speciellt och så vackert. Njut!

  SvaraRadera
 6. Vad underbart att få känna Flingan <3

  SvaraRadera
 7. Så härligt underbart med fosterrörelserna!! Håller tummarna för dig och Flingan!!<3 Jag har en fråga till dig! Jag ska snart göra FET och är ordinerad Fragmin 5000 IEx1 dagligen. Vet du när man tar injektionen? Före Fet? Efter Fet? Vad har du för erfarenhet? Kram Maja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag började ta fragmin på CD 1, alltså första mensdagen inför FET denna gång. När vi gjort ET så har jag börjat samma dag som ET. När tycker läkaren att du ska börja ta det? Fragmin ges i flera syften, dels för att förebygga missfall och för att hjälpa moderkakan att anläggas. Kram!

   Radera
 8. TACK för svaret! Jag har fått fragmin utskrivet av läkaren efter egen inrådan. Dels för att förebygga missfall och för att genomblödningen i livmodern ska förbättras & hjälpa moderkakan att anläggas. Är det fel att börja ett par dagar innan FET med Fragmin injektionerna? Ska även ta Trombyl 75 mg och Prednisolon 10mg. Håller tummarna för dig och Flingan! Kram Maja

  SvaraRadera
 9. Börja med all medicin en vecka innan. Trombyl är bra för blodgrnomströmningen i livmodern! Lycka till!!

  SvaraRadera
 10. Tack Anne! Jag tänkte likadant. Jag startar en vecka innan FET med både Trombyl och Fragmin. Prednisolon tar jag från cykeldag1. Håller tummarna för dig och Flingan! Det är er tur nu! Kram Maja

  SvaraRadera