9,8 IU/L

Jag fick bekräftat idag att det hade börjat  utsöndrats Hcg men sen avtog det precis som testerna visade. Det var starkast i tisdags och sen släppte det. I fredags 14 dagar efter ET hade jag ett Hcg-värde på 9,8. Det borde ha varit över 50 för att det skulle vara en graviditet på gång...

Det känns ok. Helgen har varit fullspäckad med caféöppnandet och vi har gjort det med bravur!!

Tack för ert stöd. FC jättefint att få höra vad din polska läkare sagt. Det ger mig hopp!

Efter sommaren provar vi igen.


8 kommentarer:

 1. Tråkigt att höra vännen, men ändå skönt att du vågar tro igen. Tron kan försätta berg, och du klarar av att flytta stora berg! Kram

  SvaraRadera
 2. Det var verkligen tråkigt att höra! Varm kram till dig och Krister! Det låter som att du ändå kan se det positiva i det, att din kropp verkar redo att ta emot ett embryo. Nu gäller det "bara" att få rätt embryo som är starkt nog att utvecklas vidare. Om ni orkar tror jag också på hemmaförsök nu direkt efter om kroppen blivit lite triggad av detta.
  Roligt att helgen blev lyckad! /vi4

  SvaraRadera
 3. Åh så tråkigt! Men efter sommaren håller jag tummarna att det blir er tur!

  SvaraRadera
 4. Nej vad tråkigt. Då var det samma som vår 2:a IVF. Hade ett hcg på 12 då. :-/
  Ni får ha en underbar sommar och vila upp er så kan vi följas åt i höst.
  Många styrkekramar
  Libra

  SvaraRadera
 5. Det var ledsamt!Men jag håller tummarna&alla fingrarna,att det lyckas nästa gång.Hoppet kan övervinna mycket.Hälsa till Krister.Kram från Ylva(Agnetas väninna).

  SvaraRadera
 6. Så tråkigt men efter sommaren håller jag alla tummar för er igen <3 /Ulrica

  SvaraRadera
 7. Hej Anne!
  Tråkigt att höra, konstigt att du verkade ana detta redan från början. Jag hoppas att det kommer er tid igen till hösten och att det ska lyckas bättre då. Såg du TV3 igår,
  dokumentären ? En kvinna som fått tvillingar, embryodonation. 47 år var hon. Du har gott om tid, även om jag förstår hur hemskt det måste kännas.
  Ni verkar så härliga och flitiga. Ert fina Trönödalen kommer att ge dig en fin sommar med glädje och ny styrka. Allt gott till er! Eva i Göteborg.

  SvaraRadera
 8. Så oerhört tråkigt Anne! Förstod det när du "var borta". Men ni har embryon i frysen (visst var det så?) och det var då själva den om inte något av dem skulle bli ett syskon.

  Vilket café är det vi pratar om förresten? :)

  Kramar!

  SvaraRadera